Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Frans, Klassiek | | Menu
7,2 (21 reviews)

3-gangen Fletcher's Keuzemenu € 24,50

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Frans, Klassiek | | Menu
7,2 (21 reviews)

3-gangen Fletcher's Keuzemenu € 24,50

Restaurant Week
3-gangen Fletcher's Keuzemenu
€ 24,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Fletcher's Keuzemenu bij restaurant Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag voor maar € 24,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 21 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

7.2 Gebaseerd op 21 reviews. 50% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Maaltijd van slechte kwaliteit, op het bord gekwakt en z'n prijs niet waard. Domweg smerig cafetariavoer, maar dan van het slechtere soort. Een wit afbakbroodje moet doorgaan als als gang van een hoofdmaaltijd. Een klein stukje smakeloze witvis omhuld met een enorme laag half afgebakken deeg. We hadden vis besteld -...

Lees hele review

Maaltijd van slechte kwaliteit, op het bord gekwakt en z'n prijs niet waard. Domweg smerig cafetariavoer, maar dan van het slechtere soort. Een wit afbakbroodje moet doorgaan als als gang van een hoofdmaaltijd. Een klein stukje smakeloze witvis omhuld met een enorme laag half afgebakken deeg. We hadden vis besteld - niet een portie meel. De bediening is rommelig, werkt langs elkaar heen, humeurig en ongeïnteresseerd, verwaarloosd regelmatig de klant. Ik snap niet waarom Fletcher reclame durft te maken voor goede service, laat staan voor kwaliteit van eten, terwijl ze hier precies het omgekeerde presteren. Als je je naam wilt verpesten, dan doe je dat zo ...

v. Eck op 11 mei 2022
Geverifiëerd

"Prachtig restaurant aan het water......MAAR"
5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

Mooi restaurant bij de Mall of Netherlands. Helaas maakt een mooie locatie niet alles goed: ten eerste konden ze onze reservering via Dining City niet vinden, een hoop gedoe. Na veel druk van onze kant konden we een drankje doen op het terras buiten, later aan tafel kwamen ze geen drank meer opnemen, we moesten er z...

Lees hele review

Mooi restaurant bij de Mall of Netherlands. Helaas maakt een mooie locatie niet alles goed: ten eerste konden ze onze reservering via Dining City niet vinden, een hoop gedoe. Na veel druk van onze kant konden we een drankje doen op het terras buiten, later aan tafel kwamen ze geen drank meer opnemen, we moesten er zelf om vragen! Verkeerde soep werd geserveerd en als je iets wilde vragen aan de serveersters.........."ik kom zo bij u" vervolgens de hele tijd wachten, wachten ze kwamen niet. Ondanks de lieve meneer uit de keuken die het eten serveerde (dikke +++ voor hem), is de service en deskundigheid van het personeel ver te zoeken. Het eten is oké, maar niet bijzonder. Ik kom hier niet graag terug.

Santos op 17 oktober 2021
Geverifiëerd

"Gezellig avondje"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten aardige bediening

Jopie Rimmelsloot op 12 september 2021
Geverifiëerd

3.7 Keuken 4 | Service 3 | Sfeer 4

Met mijn echtgenote gegeten in restaurant van Fletcher Leidschendam. Ik koos voor het 3-gangen menu van € 36,50. Mijn gekozen voorgerecht was Hollandse garnalenkroketten met wasabi saus en toast. (€ 12,50). Mijn hoofdgerecht was de speciaal aanbevolen sliptongen met ambachtelijke frites en salade. Keuze dessert zou ...

Lees hele review

Met mijn echtgenote gegeten in restaurant van Fletcher Leidschendam. Ik koos voor het 3-gangen menu van € 36,50. Mijn gekozen voorgerecht was Hollandse garnalenkroketten met wasabi saus en toast. (€ 12,50). Mijn hoofdgerecht was de speciaal aanbevolen sliptongen met ambachtelijke frites en salade. Keuze dessert zou later volgen.
Het voorgerecht bleek slechts uit 1 klein (wel lekker) garnalenkroketje te bestaan, terwijl op de kaart toch echt een meervoudvorm stond. Dus tenminste 2 kroketten. Op mijn vraag hierover aan de bediening kreeg ik als antwoord dat normaal 2 kleine kroketten op het plankje zouden liggen. Maar mijn kroketje was al zo klein dat je daar hooguit 2 bitterballetjes van kon maken. Om voor 1 kroketje € 12,50 te vragen is wel lef
Het hoofdgerecht bestond inderdaad uit 2 (erg flauwe) sliptongen. Daarbij een korfje halfgare natte frietjes en een schaaltje onaangemaakte salade. Of het gesmaakt had werd mij gevraagd. Nou nee, niet echt. Het ambachtelijke van de frites was mij niet helemaal duidelijk geworden. Het kaasplankje had een toeslag van € 4,50 op de 3-gangen menuprijs.
Maar de grootste verrassing kwam bij het afrekenen. Een 3-gangen menu kostte plotseling € 45,00. De uitleg was dat ook de sliptong een toeslag kreeg. Hierover had niemand iets gezegd en het stond niet op de kaart.
Uiteindelijk kreeg ik een briefje van € 5,00 terug uit de geldla.
Al met al was dit een bedroevende ervaring. Ik zal hier niet meer gaan eten.

Jaap op 29 augustus 2021

6.0 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 6

Service was goed. Ik vond de eten onder op peil, niet wat ik gewend ben bij Chiparus. We gaan dus niet meer. Ben vaste klant since 1990. De nagerecht van Apple cake wat bij de menu hoort aat ik helemaal niet, zo slecht was het. De keuse van kaas was beter geweest dat had een van mijn gasten.

Irene Spaak op 04 mei 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Keuken: Frans, Klassiek

'Shop till you drop' en daarna heerlijk op adem komen bij Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag en restaurant Chiparus (by Fletcher). Het hotel-restaurant is gelegen direct naast het welbekende 'Mall of the Netherlands' in Leidschendam. Onder de rook van Den Haag kun je hier prima uit de voeten en toekomen aan je culinaire verlangens. Het restaurant is vernoemd naar een van de beroemdste beeldhouwers van de art deco, Demetre Chiparus, die vooral kleinschalige beelden van brons en ivoor maakte. Een aantal van zijn beelden is ook terug te vinden in het restaurant. Te midden van deze kunstwerken ben je verzekerd van een bijzonder Frans en klassiek diner, dat speciaal voor jou wordt bereid door de chef-kok en zijn keukenbrigade. Bij mooi weer is het tevens heerlijk vertoeven op het terras, waar je direct aan het water zit. Volop genieten dus!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden