Euromast

Frans, Nederlands | €€
7,5 (388 reviews)
79% aanbevolen

4-gangen Chef's diner met gratis entree panorama platform € 39,95

Euromast

Frans, Nederlands | €€
7,5 (388 reviews)
79% aanbevolen

4-gangen Chef's diner met gratis entree panorama platform € 39,95

Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner met gratis entree panorama platform
€ 39,95

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Euromast is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner met gratis entree panorama platform bij restaurant Euromast voor maar € 39,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd. Dit menu is exclusief toegang tot de Euroscoop. U kunt tot de platforms boven het restaurant komen, helemaal naar boven is een toeslag van €4,-.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 388 mensen zeggen over Euromast

7.5 Gebaseerd op 388 reviews. 79% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

5.3 Keuken 4 | Service 7 | Sfeer 5

Voorgerecht: had weinig smaak.

Tussengerecht:(extra om het geheel in prijs wat op te hogen?)heel weing totaal geen prijs kwaliteits verhouding, smaak redelijk

Hoofdgerecht: niet te eten vlees zat vol zeen en was niet stuk te kouwen.1 bitterbal 1 asperge kopje sla (leek zo uit een zakje)te komen,frite niet goed...

Lees hele review

Voorgerecht: had weinig smaak.

Tussengerecht:(extra om het geheel in prijs wat op te hogen?)heel weing totaal geen prijs kwaliteits verhouding, smaak redelijk

Hoofdgerecht: niet te eten vlees zat vol zeen en was niet stuk te kouwen.1 bitterbal 1 asperge kopje sla (leek zo uit een zakje)te komen,frite niet goed van smaak.

Desert heel gewoon 1 bolletjes ijs 2 frambozen en een reepje brownie.

We hebben de bediening ervan op de hoogte gesteld, er werd ons een kopje koffie ter compensatie aangeboden.Bediening was goed.
Bloemen rondom waren vers en er was niet bezuinigd op de buitenverlichting( smile).

Wat ons betreft geen aanrader.

Loek en Yvonne van den Boogerd

Loek van den Boogerd op 27 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wederom heerlijk gegeten in een toch altijd geweldige sfeervolle ambiance met uitzicht over "mijn" Rotterdam.

Gerda Frerichs op 26 augustus 2010

5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

Ons diner was smaakloos, met name het voorgerecht zat kraak nog smaak aan. Al hoewel we geen grote eters zijn vonden we de porties gewoon veel te weinig en bij onze thuiskomst zijn we dan ook verder gaan eten. al met al geen aanrader!De algehele indruk was dat de euromast eigenlijk liever niet mee gedaan had met deze actie.

chris lookermans op 26 augustus 2010

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Ik heb samen met mijn vriend in de euromast gegeten en het was een heerlijke avond. Eten met zo'n uitzicht is fantastisch.Het eten was heerlijk en de service was ook erg goed. zeker een aanrader!!!!

Yvonne op 25 augustus 2010

6.3 Keuken 4 | Service 5 | Sfeer 10

Tijdens de vorige restaurantweek is het eten en de service prima bevallen, op het hoofdgerecht na. Het vlees was enkel met veel moeite weg te krijgen.

Dit jaar een nieuwe poging, vanwege de toch wel heel bijzondere locatie en het gewijzigde gezelschap. Nu viel het menu alleen grotendeels tegen en was de vleeskeuz...

Lees hele review

Tijdens de vorige restaurantweek is het eten en de service prima bevallen, op het hoofdgerecht na. Het vlees was enkel met veel moeite weg te krijgen.

Dit jaar een nieuwe poging, vanwege de toch wel heel bijzondere locatie en het gewijzigde gezelschap. Nu viel het menu alleen grotendeels tegen en was de vleeskeuze opnieuw treurig. Jammer, want alle gangen werden prachtig gepresenteerd.

Bij het voorgerecht overheerste de citrus en was de vissmaak ver te zoeken. Het vlees, gebraden runderstaartstuk, was opnieuw bijna niet weg te kauwen. Erg, erg jammer. De brownie en de sorbet van frambozen smaakten daarentegen weer prima.

De bediening doet z'n best en de ontvangst is uitermate goed. Het blijft leuk om boven met eigen naam opgevangen te worden, zoals het hoort. Wat drankjes betreft kan de bediening nog een stukje attenter, zodat je niet zonder zit.

Kortom, de Euromast is sprookjesachtig om met zonsondergang en in het donker te bezoeken. Maar hier komen wij niet terug voor het eten.

Marieke van Vugt op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Euromast

Keuken: Frans, Nederlands

Dineren op 100 meter hoogte in bruisend Rotterdam met een fenomenaal uitzicht over de stad? Dan ben je aan het goede adres bij het voortreffelijke restaurant van de Euromast. Geniet van de prachtige skyline, de duizenden lichtjes en uiteraard het overheerlijke eten in de brasserie van de Euromast.

Naast subliem eten zorgt het bedienend personeel dat het je aan niets ontbreekt zodat je ongestoord kan genieten van de waanzinnige gerechten en de fijne sfeer.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden