Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 52,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Ratatouille serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Ratatouille? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 52,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 52,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Ratatouille is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Ratatouille voor maar € 52,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 244 mensen zeggen over Ratatouille
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, leuke amuses en hapjes erbij. Geweldig dessert met mango, ananas en witte chocoladecreme. Mooi wijnarrangement. Heel vriendelijke gastheer en vrouw. Warm, alert en deskundig.
dineren bij ratatouille is meer dan alleen eten. het is een heerlijke, uitstekend verzorgd avondje uit.
Super lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening. En t eten kwam zeer vlot achter elkaar, wat fijn was want we waren er met kinderen. Het eten was echt een feestje, wat een heerlijke gerechten.
5 gangen verrasing met wijn arragement.
De wijnen passen super bij de gerechten!
Het eten is super op smaak, echt een smaak explosie!
De bediening is erg vriendelijk!
Het restaurant & de keuken na de verbouwing WAUW!
Normaal schrijf ik niet snel een review, maar na ons bezoek op 15-03 aan restaurant Ratatouille in Harderwijk ben ik er maar eens voor gaan zitten.
We hadden vroegtijdig een mail gekregen om mee te doen aan de restaurantweek. Mooi initiatief; kun je eens een restaurant uitproberen dat je nog niet kent. Zo kozen w...
Lees hele reviewNormaal schrijf ik niet snel een review, maar na ons bezoek op 15-03 aan restaurant Ratatouille in Harderwijk ben ik er maar eens voor gaan zitten.
We hadden vroegtijdig een mail gekregen om mee te doen aan de restaurantweek. Mooi initiatief; kun je eens een restaurant uitproberen dat je nog niet kent. Zo kozen wij voor Ratatouille in Harderwijk, want we hadden al wat goede verhalen gehoord en wij kende dit restaurant nog niet. Konden we gelijk de dag vieren dat we elkaar 15 jaar geleden leerden kennen. Lekker eten, Franse keuken, je smaakpupillen laten exploderen en volop genieten...... Tja, dat dachten wij.
We werden (gemaakt) vriendelijk ontvangen en we zouden een verrassingsmenu voorgeschoteld krijgen. Een verrassing werd het zeker! We gingen er voor zitten. De witte huiswijn werd ingeschonken, prima te slurpen, en vervolgens kwamen de 4 gangen afgewisseld met amuses.
Dan onze beoordeling van de gangen en amuses.
We kregen een te heet broodje geserveerd, dat klef was. Dit krijg je als het brood niet eerst kan ademen en afkoelen. Broodje verpest! En als zoon van een bakker, weet ik waar ik het over heb.
Over het geheel bleven we met een nasmaak van uien zitten. Dit kwam omdat er een amuse was met ui en het hoofdgerecht te veel ui bevatte. Maar ja, ui is lekker goedkoop!? De rest was geen smaakexplosie!
Het hoofdgerecht zelf: kalfslende. Als ze niet hadden aangegeven dat dit het hoofdgerecht was, waren we nog steeds op zoek geweest naar het hoofdgerecht. De kalfslende bestond uit 2 rolletjes smaakloze kool met daarin gerold een dun reepje kalfslende en ui. Als je de 2 reepjes bij elkaar voegt, is het net zo groot als een plakje bacon, dat ik bij de eieren bak. Het proefde neutraal doordat het zo klein was en door de aanwezigheid van teveel uien. Als dit een hoofdgerecht is, dan ga ik toch echt twijfelen.
Tussendoor hebben we nog een bouillon gehad, passend in een eierdop, lauw, flauw en weinig smaak. Oh ja, ze zijn wel erg gesteld op eekhoorntjesbrood, want daar vertelden ze enthousiast meerdere keren over dat het was verwerkt. Een moeilijk verkrijgbare paddenstoel met een nootachtige smaak. Aangezien het zo fijn was verwerkt, was dit niet te proeven. Het zat o.a. in de bouillon, maar weinig van gemerkt.
Van alle gerechtjes viel er 1 echt op, dat was een stukje zeebaars op een bedje van rode kool. De zeebaars was boterzacht en uitstekend van smaak, maar die taaie rode kool hadden ze beter kunnen weglaten. Vanwege de zeebaars toch nog 1 ster.
We sloten af met een kaasplankje, maar van de 3 plakjes p.p. konden we er beiden maar 1 waarderen.
Algeheel beoordelen wij dit "verrassingsmenu" met een vette onvoldoende.
Alleen het stukje zeebaars was top. Als je dan toch zo'n menu wil serveren, laat het dan bestaan uit een proeverij/selectie van gerechtjes van wat ook op de normale kaart staat. Dan laat je zien wat je hebt te bieden! Ik had liever nog meer betaald en dat het goed was geweest, dan dit voorgeschoteld krijgen. Eigenlijk zie je hier in terug dat men over de top gaat. Duur doen met niets en al helemaal geen smaaksensatie!! Nu hebben wij normaal al iets tegen "verrassingsmenu", want we hebben al eerder ervaren dat je dan eigenlijk wordt afgezet. Hadden we van zo'n restaurant niet verwacht, maar voor ons dus nooit meer een "verrassingsmenu".
Wij kennen meer Franse restaurants op verschillende niveaus, maar hier is de plank volledig misgeslagen. In Frankrijk eet ik zelfs beter bij een plaatselijk klein restaurantje, want dan krijg ik zeker die smaaksensatie.
Nu weten wij ook wel dat smaken verschillen en persoonlijk zijn. Maar dit kan echt niet. Na een paar dagen zijn we er nog steeds niet over uitgepraat hoe slecht dit was.
Tot slot nog even het volgende. Het restaurant zat die avond vol, maar het was zo'n lawaai om ons heen, dat we elkaar bijna niet konden verstaan. Dus gezellig vonden we het ook niet. Dan stond er ook nog een rek achter mijn vrouw, waar men het bestek vandaan haalde. Verplaats dit naar dichtbij de keuken, maar niet naast een tafel. Erg irritant.
Ik wil geloven dat ze echt iets bijzonders willen neerzetten, maar voor ons hebben ze het verpest. Mijn advies: doe normaal, go back to basic en geef waar voor geld. En ga vooral niet over de top en leg er meer van jezelf als mens er in. De benadering is te afstandelijk en niet betrokken!
Dus helaas komen wij er niet meer en we zullen het ook niet aanbevelen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.
Over Ratatouille
Keuken: Frans
Intiem, gezellig en vooral Eerlijk eten, dat past bij de stijl van de kersverse eigenaren: Gerwin & Cindy die samen met hun team toegewijd en vol liefde
voor het vak zich inzetten voor hun gasten. Wij gaan onze uiterste best doen om Ratatouille heerlijk & vertrouwd te laten zijn en gaan
deze uitdaging met beide handen aan!! Zin in & spannend tegelijk! Samen met ons team heten wij u dan ook hartelijk welkom bij ons in Ratatouille.
En lang voordat onze gasten aanschuiven, zijn de wijnen geselecteerd en hebben de koks hun messen geslepen. Want desembrood, jus of een taartje,
we maken alles zelf.