Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 52,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Ratatouille is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Ratatouille voor maar € 52,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 52,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Ratatouille serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Ratatouille? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 52,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 244 mensen zeggen over Ratatouille
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een heerlijk avondje uit, vol verrassend mooie borden.
Eten was heerlijk en alles zag er verzorgd uit.
Gisterenavond verrassend en heerlijk gegeten. Creatieve gerechten waar veel zorg aan was besteed. Zeer smaakvol, met ongebruikelijke ingrediënten die toch maar weer eens onder de aandacht gebracht werden. Tot slot overheerlijke, zoete, smaakcombinaties. Buitengewoon vriendelijke bediening, zonder vervelend te zijn.
Chapeau voor deze benadering.
We hebben met onze meidenclub een heeeeerlijk verzorgde avond gehad. Alles was top. Dank team Ratatouille!
Bij een verjaardag horen verrassingen. Voor de derde keer op rij mijn verjaardagsdiner gevierd met een drie-gangen verrassingsmenu bij Ratatouille. Een traditie is geboren. Niet zonder reden.
Je kan uit eten en uit eten. Een stukje vlees, wat sla en friet met mayonaise zal je hier niet krijgen, wel een culinaire b...
Bij een verjaardag horen verrassingen. Voor de derde keer op rij mijn verjaardagsdiner gevierd met een drie-gangen verrassingsmenu bij Ratatouille. Een traditie is geboren. Niet zonder reden.
Je kan uit eten en uit eten. Een stukje vlees, wat sla en friet met mayonaise zal je hier niet krijgen, wel een culinaire beleving met verfijnde ingrediënten, in harmonie op elkaar afgestemd en als ware kunststukjes opgemaakt.
Heerlijk gegeten in dit sfeervol en gezellig restaurant op een prachtige historische locatie in Harderwijk. Vooraf en tussendoor werden we telkens weer verrast met een amuse.. De één nog lekkerder dan de ander!
Elk jaar een bijzondere samenstelling van de verschillende gerechten, die allemaal heerlijk smaakte. Een compliment voor de keukenbrigade. We werden vriendelijk ontvangen, attent en correct bediend en met een goed gevoel weer in de jas geholpen na afloop. Het was echt een avondje dineren. Geen menukaart maar vooraf de vraag met welke voorkeuren (afkeuren) de keuken rekening moest houden en een toelichting aan tafel bij het serveren van de amuses en gerechten.
Jammer dat alle heerlijkheden niet nog eens na te lezen zijn, om o.a. op sociale media te kunnen delen met de echte smulpapen. Een aanrader! Graag weer tot volgend jaar of liever nog iets eerder.
Een zeer gevarieerd diner ,creatief geserveerd, en heerlijk van smaak
Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.
Over Ratatouille
Keuken: Frans
Intiem, gezellig en vooral Eerlijk eten, dat past bij de stijl van de kersverse eigenaren: Gerwin & Cindy die samen met hun team toegewijd en vol liefde
voor het vak zich inzetten voor hun gasten. Wij gaan onze uiterste best doen om Ratatouille heerlijk & vertrouwd te laten zijn en gaan
deze uitdaging met beide handen aan!! Zin in & spannend tegelijk! Samen met ons team heten wij u dan ook hartelijk welkom bij ons in Ratatouille.
En lang voordat onze gasten aanschuiven, zijn de wijnen geselecteerd en hebben de koks hun messen geslepen. Want desembrood, jus of een taartje,
we maken alles zelf.