The Anthony - Brasserie Monk

Modern, Italiaans | €€
8,4 (105 reviews)
86% aanbevolen

Uniek 3-gangen Chef's diner € 31,50

The Anthony - Brasserie Monk

Modern, Italiaans | €€
8,4 (105 reviews)
86% aanbevolen

Uniek 3-gangen Chef's diner € 31,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Restaurant Week
Uniek 3-gangen Chef's diner
€ 31,50

De gasten van de Nationale Restaurant Week hebben restaurant The Anthony - Brasserie Monk verkozen tot één van beste restaurants van de Restaurant Week 2022.

Restaurant The Anthony - Brasserie Monk kreeg een prachtige 8.29 en is daarmee bekroond tot één van de beste restaurants van Utrecht.

En om dat te vieren serveert het restaurant speciaal voor jou een uniek 3-gangen chef's diner!

Wil jij lekker genieten van het Uniek 3-gangen Chef's diner bij restaurant The Anthony - Brasserie Monk voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd!

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 105 mensen zeggen over The Anthony - Brasserie Monk

8.4 Gebaseerd op 105 reviews. 86% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Mooi!"
7.0 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 8

Prachtig restaurant, mooie binnentuin (alleen even kort gezeten, vanwege winters weer), vriendelijke en gezellige maar nog niet echt kundige bediening. Eten was lekker, dessert viel mij erg tegen.

Linda op 24 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk eten!"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Het menu was lekker en bediening heel hulpzaam. Locatie is ook mooi, zeker een aanrader!

Adriaan op 22 november 2022
Geverifiëerd

"koud!"
4.7 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 3

Hoe tof het binnen er ook uitziet omdat het binnen ijskoud was, was de sfeer onbehaaglijk.
Ik heb een 3 gangen menu gegeten waarvan het eerste gerecht beef was en het tweede gerecht entrecote. Jammer dat ze niet een gerechtje hadden afgewisseld met iets anders dan vlees. Het was een overkill aan vlees! De smaken waren wel heel erg lekker!

Marty op 22 november 2022
Geverifiëerd

"Nagenoeg perfect!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Erg leuke setting, super bediening en verrukkelijk eten!

Bas Peperkamp op 20 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten, maar bediening was duidelijk nog in opleiding"
5.3 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 6

Vanavond hebben we met 4 personen bij Monk gegeten met het 5-sterren ‘dining with the stars’ aanbod en willen graag wat feedback geven.

1. Het eten zelf was heerlijk! Alle 5 de gangen smaakten ons prima, met name de 1e 3 gerechten. Het dessert was wat eenvoudig, maar toch wel lekker
2. De service was lachwekkend...

Lees hele review

Vanavond hebben we met 4 personen bij Monk gegeten met het 5-sterren ‘dining with the stars’ aanbod en willen graag wat feedback geven.

1. Het eten zelf was heerlijk! Alle 5 de gangen smaakten ons prima, met name de 1e 3 gerechten. Het dessert was wat eenvoudig, maar toch wel lekker
2. De service was lachwekkend slecht. Nog nooit eerder hebben we zoveel missers op 1 avond meegemaakt. Een korte impressie:
- de tafel was qua bestek gedekt voor 2 gangen. Hierdoor werden alle 3 de volgende gerechten (dus zowel gang 3, 4 en 5) geserveerd zonder dat er bestek op tafel lag. Dus ook na 1x vergeten werd hier de volgende keren niet van geleerd. Bij het dessert duurde het zelfs meer dan 10 minuten, moesten we er nog een keer om vragen en was het ijs ondertussen al bijna gesmolten
- bij het uitserveren van het dessert werd keurig gevraagd of we er iets bij wilden drinken. De 2 thee die toen besteld werden, zijn echter nooit gekomen
- toen we bij het afruimen van het dessert informeerden of de thee nog kwam, kwam er enkele minuten later iemand vragen of we alle 4 thee wilden. Toen we de bestelling gewijzigd hadden naar 3 thee en een espresso kregen we na wat wachten 3 thee en een koffie. Gelukkig kwam de espresso na correctie alsnog binnen 5 minuten
- informeren naar wijn bij de diverse gangen was ingewikkeld. 3 van de 5 gerechten is dit gelukt, echter wel ‘grappig’ dat de serveerster voor de rode wijn met de fles kwam, maar daarna wegliep omdat er bij mij geen fris rood wijn glas klaar stond, terwijl er nog wel 3 lege glazen op tafel stonden bij de andere gasten die geen wijn drinken
- toen 1 van de gasten om zo’n heerlijke alcoholvrije mojito vroeg, werd die bestelling keurig opgenomen, echter zonder dat de overige gasten die overduidelijke lege glazen voor hun neus hadden iets gevraagd werd en was de serveerster binnen seconden van tafel weg gerend om de mojito snel door te geven voordat ze het zou vergeten
- ook bleven alle lege glazen en borden veelal op tafel staan waardoor de tafel steeds voller kwam te staan en werd er meermaals niet leeg geruimd
- de helft van de drankjes stonden niet op de rekening. Toen ik daar melding van maakte werd er op mijn aanraden nog wat toegevoegd op de rekening.

Overigens had het bedienend personeel geen idee dat hun service zo bijzonder misliep en was vooral bezig elkaar uitleg te geven en hun telefoons in de gaten te houden terwijl het restaurant toch duidelijk nog maar half bezet was en er best veel bediening aanwezig was.

Kortom: we kwamen hier voor het heerlijke eten, en genoten maar gewoon lekker van het ‘personeel in opleiding’…. Een ‘dining with the stars’ ervaring was het echter zeker niet ditmaal.

We wensen Monk dan ook veel sterkte met het opleiden van het bedienend personeel. Wellicht handig om te beginnen met het werven van een manager voor de vrijdagavond die een beetje toezicht houdt op het reilen en zeilen

Erwin Heukels op 19 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Anthony - Brasserie Monk

Keuken: Modern, Italiaans

Genieten doe je bij The Anthony in eigen brasserie Monk in het mooie Utrecht. De brasserie bevindt zich in een voormalig klooster wat zorgt voor een authentieke sfeer met een elegante moderne twist. Het keukenteam verzorgt klassieke gerechten met een Monk's twist.

Wil jij ook kennis maken met de heerlijke gerechten in een prachtig authentiek voormalig klooster?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden