Knife fork icon red

Boccaccio

€ 28,50

3-gangen Chef’s diner

Boccaccio

7,7 (13)

3-gangen Chef’s diner € 28,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef’s diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Boccaccio serveert een fantastisch 3-gangen Chef’s diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef’s diner bij restaurant Boccaccio voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Boccaccio

7.7
(13 reviews)
Eten
8.0
Service
7.5
Sfeer
7.5
Schrijf een review

"Tegenvaller"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Op basis van de positieve recensies hier gereserveerd, ondanks dat ik ook al mindere verhalen hoorde. Helaas voor het restaurant sluit ik mij toch aan bij de minder positieve kant. Bediening heeft onvoldoende overzicht en komt dan ook chaotisch over. Bijkomend stralen ze niet veel enthousiasme uit, erg jammer. Het eten begon met een borrel plank. Gewoon prima. Daarna salade caprese. Helaas was er niet gekozen voor een smaakvolle tomaat en ook niet een buffelmozzarella. Simpel gerecht met weinig smaak. Daarna kregen we kogelbiefstuk en risotto van courgette met portjus. De biefstuk was goed gebakken, maar niet erg mals met als gevolg dat je de jus nodig had. Na kregen we een aantal verschillende gerechtje, waarbij de chocolade vijg cake echt niet lekker was. Overal was het eten oké, totaal niet verrassend en ik heb niet het gevoel gehad dat ik Italiaans at.

Esther op 24 maart 2019

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Heerlijk 4-gangendiner gegeten in de restaurantweek! Personeel is erg vriendelijk. Wel vonden wij de drankjes wat duur, waardoor de rekening ondanks restaurantweek toch nog hoog uitviel.

Linda op 17 maart 2019

"Lekker gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, prettige sfeer, prima bediening!

Theo op 10 maart 2018

"Proeverij menu restaurantweek"
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Prima gegeten, maar ik had er net iets meer van verwacht. Wij kregen een 3 gangen verrassingsmenu en hebben gekozen voor het bijpassende wijnarrangement. Serveerster die ons bediende werkte er volgens mij nog niet zo lang, dus de presentatie kon beter, er is maar beperkt verteld wat er op het bord lag en ook welke wijn we kregen en waarom deze past bij het gerecht.

Ik heb hier afgelopen kerst gegeten en toen was het eten heerlijk en de bijbehorende wijn net zo en ik vond het nu in die zin tegenvallen, voorgerechten waren met een carpaccio en een gamba niet heel spannend/verrassend en de wijn voegde niet echt iets toe. Het hoofdgerecht en toetje waren heerlijk en die wijnen pasten wel beter bij de gerechten.

Al met al goed gegeten, alleen had iets verrassender gemogen.

anoniem op 09 oktober 2017

"Restaurantweek Boccaccio Groningen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Via de restaurantweek zijn we hier gaan eten. Het eten was prima, 4-gangen, voorgerecht en nagerecht een proeverij prima, sloot prima aan op proeven in Groningen. Tafel wiebelde maar dat werd verholpen. Het was erg vol, dus reserveren is nodig. Punt van kritiek, de drankjes bier en fris zijn erg duur, reactie van de bediening bij het betalen, kunnen wij niets aan doen, de eigenaar heeft dat bepaald.Jammer ga je na een heerlijke maaltijd toch minder naar huis.

Jeen op 06 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Steentilstraat 38 9711 GP Groningen

Over Boccaccio

In Boccaccio Bottega Toscana worden klassieke Toscaanse gerechten geserveerd. Van antipasti tot prachtige vlees- en visgerechten. Verse ingrediënten voeren de boventoon. Ondersteund door eenvoudige bereidingsmethoden en de befaamde goudgroene Toscaanse olijfolie.

Nergens is de eenheid tussen wijn en eten groter dan in Toscane. Chianti, een echt streekproduct, behoort zelfs tot de populairste Italiaanse wijnen. Een aanrader, evenals de Prosecco, de beroemde Italiaanse champagne.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden