Knife fork icon red

Rainarai Westergasfabriek

€ 31,50

3-gangen Chef’s diner

Rainarai Westergasfabriek

8,3 (24)

3-gangen Chef’s diner € 31,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef’s diner
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Rainarai Westergasfabriek serveert een fantastisch 3-gangen Chef’s diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef’s diner bij restaurant Rainarai Westergasfabriek voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef’s lunch
€ 27,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant Rainarai Westergasfabriek serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef’s lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Rainarai Westergasfabriek? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 27,50.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Rainarai Westergasfabriek

8.3
(24 reviews)
Eten
9.0
Service
7.4
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Heerlijke eten in een leuke sfeer"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Leuk plek voor bijzonder eten! Aardig personeel, wel een beetje chaotisch. Vergaten telkens dat we voor restaurantweek kwamen haha.

Fleur op 25 maart 2019

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Geweldig diner in een prachtig restaurant. Chaotische mediterane service gaven het diner een vakantie gevoel

Aadje op 24 maart 2019

"Fantastisch."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een mooie keuken, de nomadenkeuken.!

Jeanne op 08 oktober 2018

"Goed eten wat een veel betere bediening en service verdient"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Afgelopen zaterdag in het kader van de restaurantweek bij Rainarai gegeten. Aangekondigd was dat er sprake was van twee shifts tijdens de restaurantweek. Wij waren stipt op tijd. Om 6 uur. Eerst werden we vergeten door de bediening: "we zaten dan ook zo aan de zijkant". Toen ik hen herinnerde aan de allergie die opgegeven was leek het alsof dat nieuw was voor hen. Er is toen wel rekening mee gehouden. Na drie kwartier kregen een lauwwarme soep. Goed van smaak maar ze waren niet tijdig begonnen met warm maken. Na de soep moesten we weer de aandacht trekken van de bediening voor we wat te dringen konden bestellen en uiteindelijk aan de volgende gang konden beginnen. Het eten smaakte goed; de uitleg wat prettig is als je dergelijk eten voor het eerst eet kwam niet vanzelf. We kregen dat na herhaald vragen. Tussen 8 en half 9 hadden we weg moeten zijn voor de volgende shift. We kregen het nagerecht wederom na vragen pas na half 9. Niet echt ontspannen eten als je weet dat er mensen buiten zitten te wachten. Het toilet moest bereikt worden via de opslag van uien en een donkere steile trap waar ook beneden in eerste instantie geen licht bleek te zijn. Voor ons de eerste en laatste keer dat we daar waren.

IdB op 07 oktober 2018

"Top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, super vriendelijk personeel, gezellige ambiance. Voor het eerst geweest nu, maar dit was zeker niet de laatste keer. Absoluut een aanrader!

Noortje op 22 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Polonceaukade 40 1014 DA Amsterdam

Over Rainarai Westergasfabriek

De keuken van Raïnaraï Westergasfabriek heeft een Algerijns-Nomadische oorsprong. De gasten genieten in een modern nomadische omgeving van traditioneel Algerijnse gerechten. De nomadische keuken is een dagverse keuken waar enkel gekookt wordt met pure, ecologische en biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Er wordt veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding van de gerechten. De keuken wordt behandeld met respect en gebracht met liefde. De wijnen worden speciaal aan de gerechten aangepast.

In 2003 heb ik (Laurent Mohammed Khellout) Raïnaraï – de Nomadische keuken van Algerije, opgericht. Raïnaraï is gestart als cateraar voor feesten, partijen, bedrijven en particulieren. Dergelijke cateringwerkzaamheden verrichten wij nog steeds, maar inmiddels is hier een traiteur bijgekomen aan de Prinsengracht en een restaurant aan de Polonceaukade in het Westerpark.

Het verrassingsmenu van Raïnaraï is een mezze menu, onze specialiteit. Uw tafel zal rijkelijk worden gevuld met verschillende gerechten die u samen kunt delen. Borden met zalm, kabeljauw in filodeeg, kip of kalkoen bereid in Algerijnse kruiden op onze eigen houtoven,  couscous met vijgen, abrikozen en pruimen, en verschillende bijzondere groenten zullen de tafel vullen. Op deze manier kan iedereen de verschillende smaken van de Algerijnse keuken proeven. Als u vegetarisch, veganistisch of allergisch bent houden wij hier natuurlijk rekening mee.

Raïnaraï Westergasfabriek huist in een monumentaal pand aan de kade, pal tegenover parkeergarage Westerpark. Het pand is ingericht in nomadische stijl die geïntegreerd is in de Westerse cultuur. Er hangt een intieme sfeer en door de kaarsen en de traditionele kussens en tapijten voelt Raïnaraï aan als uw favoriete huiskamer. Aan het einde van de avond heeft u ook nog eens de mogelijkheid om het kookboek van de chefkok, Laurent Med Khellout, mee naar huis te nemen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden