Bij Robbert
Frans, Modern, Nederlands | €€€ | Menu4-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief + amuses en extra's € 57,50
Bij Robbert
Frans, Modern, Nederlands | €€€ | Menu4-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief + amuses en extra's € 57,50
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief + amuses en extra's
€ 57,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Bij Robbert is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief + amuses en extra's bij restaurant Bij Robbert voor maar € 57,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief + amuses en extra's
€ 77,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Bij Robbert is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner incl. aperitief + amuses en extra's bij restaurant Bij Robbert voor maar € 77,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch incl. 2 amuses en brood met boter
€ 37,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Bij Robbert serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch incl. 2 amuses en brood met boter.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Bij Robbert? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 46 mensen zeggen over Bij Robbert
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben prima gegeten en hadden een leuke avond Bij Robbert. De opmerking 'geen vis' werd prima opgelost.
Het was wel heel jammer dat wij een tafel hadden dicht bij de keuken, waardoor het nogal onrustig was. Op een gegeven moment werd de keuken geschrobd en schoongemaakt en dat is echt een 'no go'! Wat een herrie!
Leuke en interessante gerechten. Goede service, die ook echt de tijd voor je nemen. De friandiseskar was een ware belevenis. Zo leuk. Aanrader!
Wij waren hier nog niet geweest na de verbouwing/herinrichting maar het is echt zeer sfeervol geworden en wij missen de banken niet ;-). Eten is heel mooi opgemaakt en je proeft alle smaken die de chef heeft bedacht werkelijk in elk gerecht. Wij aten 5 gangen-menu + bijpassende wijnen en we gaan zeker nog eens hier eten.
Wij hebben super gegeten, wat een prachtige kunstwerken. En wat een smaak sensatie echt top.Hele attente bediening die alles goed in de gaten had. Wij komen zeker terug👍
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bodegraven e.o.
Over Bij Robbert
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Bij Robbert in Bodegraven kun je genieten van de lekkerste gerechten met passie voor het vak bereid. Chef Robbert heeft jaren lange ervaring bij verschillende (sterren) restaurants en dat proef je. Zijn unieke combinaties zorgen voor een verrassende smaakbeleving. Samen met de attente service maakt dit voor een heerlijke avond uit.
Robbert Goedhart, eigenaar en chef-kok van restaurant Bij Robbert heeft een jarenlange horeca-ervaring. Hij heeft met succes de koksopleidingen in Nederland én België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: heerlijk eten in een ontspannen sfeer.