Bij Robbert
Frans, Modern, Nederlands | €€€ | Menu3-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood met boter € 37,50
Bij Robbert
Frans, Modern, Nederlands | €€€ | Menu3-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood met boter € 37,50
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood met boter
€ 37,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Bij Robbert serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch incl. amuse en brood met boter.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Bij Robbert? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Luxe Gault&Millau diner incl. bubbels, amuses, brood met boter en koffie met friandises
€ 77,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Bij Robbert namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 29 mensen zeggen over Bij Robbert
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Echt een aanrader voor diner, verrassend en origineel
Wat een fantastisch diner! Heerlijke smaken, verrassende gerechten. Kortom genoten!
Lekker gegeten, een totale avond uit.
Eten was echt heerlijk, goede porties. Fijne sfeer en bediening.
Heerlijk gegeten! En fantastisch gerechten! Zeer kundige bediening en verrassende wijnen
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bodegraven e.o.
Over Bij Robbert
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Bij Robbert in Bodegraven kun je genieten van de lekkerste gerechten met passie voor het vak bereid. Chef Robbert heeft jaren lange ervaring bij verschillende (sterren) restaurants en dat proef je. Zijn unieke combinaties zorgen voor een verrassende smaakbeleving. Samen met de attente service maakt dit voor een heerlijke avond uit.
Robbert Goedhart, eigenaar en chef-kok van restaurant Bij Robbert heeft een jarenlange horeca-ervaring. Hij heeft met succes de koksopleidingen in Nederland én België voltooid. Hij heeft ook gestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Met een jarenlange ervaring als kok in diverse (sterren)restaurants weet Robbert dus perfect hoe hij culinair genieten inhoud kan geven: heerlijk eten in een ontspannen sfeer.