Restaurant 1e Klas

Frans | €€
7,8 (110 reviews)

4-gangen Chef's diner € 29,95

Restaurant 1e Klas

Frans | €€
7,8 (110 reviews)

4-gangen Chef's diner € 29,95

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 29,95

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Restaurant 1e Klas is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant Restaurant 1e Klas voor maar € 29,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Chef's lunch
€ 29,95

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Restaurant 1e Klas serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Restaurant 1e Klas? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 29,95.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 110 mensen zeggen over Restaurant 1e Klas

7.8 Gebaseerd op 110 reviews. 68% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Veel potentie, slechte service"
6.0 Keuken 7 | Service 1 | Sfeer 10

Een viergangendiner voor 30 euro is een mooie deal en het interieur is prachtig. Ook Restaurant Eerste Klas heeft wellicht een personeelstekort, maar het personeel dat er wel is, maakt er een potje van.
Na een tijd te wachten krijg ik eindelijk een tafel, en na aandringen een menukaart. Hoe de restaurantweek hier ...

Lees hele review

Een viergangendiner voor 30 euro is een mooie deal en het interieur is prachtig. Ook Restaurant Eerste Klas heeft wellicht een personeelstekort, maar het personeel dat er wel is, maakt er een potje van.
Na een tijd te wachten krijg ik eindelijk een tafel, en na aandringen een menukaart. Hoe de restaurantweek hier werkt, weet de ober niet, toch gek na 1,5 maand restaurantweek.
Een andere serveerster kijkt nooit om zich heen en lijkt te werken met oogkleppen op. Gasten naast mij merkten op dat er nooit wordt gevraagd of alles naar wens is, noch wordt er gevraagd of je nog iets wilt drinken. Haar antwoord: "Mij is niet gezegd dat ik dat moet doen."
Dat is allemaal erg jammer, want het heeft zo veel potentie en deze deal is erg leuk. De vis die wij bestelden was wat te gaar en de patat is lauw. Dat laatste valt natuurlijk op te lossen met meer of beter getraind personeel. Verder was het eten prima in orde.

Mara op 27 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk eten in een 'Agatha Christie' sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, goede service en mooie sfeer

Ben V op 25 november 2022
Geverifiëerd

"4 gangen menu als aanbieding"
8.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 5

Heerlijk gegeten en fijne bediening. Het is wel erg rumoerig. Niet eens door treinen maar doordat er veel gepraat wordt en de hoge plafonds dat verspreiden.

Ben Goorts op 24 november 2022
Geverifiëerd

"Stijlvol dineren in authentieke omgeving."
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Op de terugweg van een dagje oppassen op de kleinkinderen genoten wij van de stijlvolle ambiance en de prima keuken van restaurant 1ste klasse op Amsterdam Centraal. Even weggeplukt uit de hectiek van de run op het halen van de trein en de menigte van het station genoten we van de chef’s special in de restaurant we...

Lees hele review

Op de terugweg van een dagje oppassen op de kleinkinderen genoten wij van de stijlvolle ambiance en de prima keuken van restaurant 1ste klasse op Amsterdam Centraal. Even weggeplukt uit de hectiek van de run op het halen van de trein en de menigte van het station genoten we van de chef’s special in de restaurant week in de betrekkelijke rust van hoge planten, Chinees blauw en hoge vritrages. Het eten was prima. Jammer dat het voorgerecht en de soep als tussendoor tegelijkertijd tijd werden opgediend. Klein foutje dat even aandacht verdiend.

John Kraijenbrink op 24 november 2022
Geverifiëerd

"Leuke avond!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

De vogel was heel leuk

Martha Kemper op 23 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant 1e Klas

Keuken: Frans

Grand Café Restaurant 1e Klas
Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1e Klas Amsterdam. Een uniek monumentale horeca-evenementen locatie op het Centraal Station in Amsterdam.

Grand Café Restaurant 1e klas is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke horeca etablissement is een smeltkroes van nationale- en internationale gasten, (trein) reizigers, toeristen en echte Amsterdammers.

Ontbijt, lunch en diner
De verborgen parel in het Centraal Station op perron 2B heeft meerdere Meeting & Business ruimtes en is ook exclusief af te huren voor grote of kleinere gezelschappen. De no nonsens keuken heeft een klassieke inslag en is Internationaal georiënteerd.

Historische locatie
Bouwmeester Dr.Pierre Cuypers uit Roermond ontwierp in 1881-1889 het Centraal Station in Amsterdam. In Grand Café Restaurant 1e klas zijn de oude wachtkamers volledig gerestaureerd en in tact gebleven voor het grote publiek. U kunt hier nog de oude (wacht)tijden van weleer beleven. De Rijksbouwmeester wordt vaak in een adem genoemd met het Rijksmuseum (1876) en vele andere prachtige Nederlandse kerken, kapellen en kloosters.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden