Wat 38 mensen zeggen over Morille
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hele avond genoten van zeer bijzondere gerechten en bijpassende wijnen.
Heerlijk eten, met geweldige smaak explosies.
Heel goed gegeten. Ingrediënten die ik nog nooit op had. Fijne service en leuke sfeer
Heel leuke ontdekking, lekkere gerechten van begin tot einde. Bereidingen worden ook prachtig geserveerd, zijn duidelijk met heel veel toewijding klaar gemaakt. De "slokjes"-formule voor de aangepaste wijnen was voor ons perfect. Bediening ook uitstekend.
Heerlijke 6-gangenlunch!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.
Over Morille
Keuken: Frans
Restaurant Morille, gelegen in het altijd rustige Koudekerke, houdt van eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten uit de omgeving en dat met een knipoog naar de natuur en moestuin. Vis uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Ja, dat proef je zeker! De chef kookt gezond met regionale en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige additieven. De menukaart is klein en veranderd mee met het aanbod van de natuur. Uit eten hier is geweldig te combineren met een bezoek aan de dichtbij gelegen stranden van Domburg en Dishoek of een historisch uitje in het gezellige stadje Veere. Kom het beste van Zeeland proeven! Reserveer snel een tafel bij Restaurant Morille.
We kunnen rekening houden met allergieën en (di)eetwensen en ook voor de vegetarische gast passen we het menu graag aan, mits bij de reservering doorgegeven. Bij onze kookstijl hoort het werken met granen, dierlijke producten als zuivel en eieren en wildpluk zoals paddenstoelen. Dat betekent dat we niet kunnen voldoen aan wensen om glutenvrij, lactosevrij, veganistisch en zonder paddenstoelen te koken.