Wat 38 mensen zeggen over Morille
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gezellige avond gehad, heerlijk gegeten. Een aanrader,
Samen met een vriendin genoten van dit leuk ingerichte restaurant, de heerlijke wijnen, mooi opgemaakt en zeer smakelijk eten. En weer eens dingen gegeten die ik nog niet kende. Leuke avond gehad! Aanrader.
Mooie bordjes, mooie smaken. De keuken is op niveau, de binnen brigade kan nog veel leren. Wijnadvies matig. Als extra gang friet is niet passend bij het eten.
Dit nieuwe restaurant heef veel in zijn mars ! De gerechtjes zijn smaakbommetjes én creatieve kunstwerkjes. De witte huiswijn (Chardonnay) is ook een toppertje voor een zeer redelijke prijs.
De bediening is vlot, vriendelijk en attent.
Eén vraagje hebben we toch....de bediening vraagt of er bij het hoofdgerecht ...
Dit nieuwe restaurant heef veel in zijn mars ! De gerechtjes zijn smaakbommetjes én creatieve kunstwerkjes. De witte huiswijn (Chardonnay) is ook een toppertje voor een zeer redelijke prijs.
De bediening is vlot, vriendelijk en attent.
Eén vraagje hebben we toch....de bediening vraagt of er bij het hoofdgerecht frietjes moeten geserveerd worden. Frieten horen echt niet thuis in dit soort fijn-culinaire restaurants ! Misschien moet de veelzijdige kok een alternatiefje bedenken voor de volkse frieten.
Samengevat: we hebben er enorm van genoten en in een ander seizoen komen we zeker nog eens langs !!
We hebben fantastisch gegeten bij Morille! Goede en vriendelijke service, prachtige gerechten en ook nog ecologisch/biologisch. Een enorme aanrader voor iedereen die houdt van een avond culinair genieten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.
Over Morille
Keuken: Frans
Restaurant Morille, gelegen in het altijd rustige Koudekerke, houdt van eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten uit de omgeving en dat met een knipoog naar de natuur en moestuin. Vis uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Ja, dat proef je zeker! De chef kookt gezond met regionale en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige additieven. De menukaart is klein en veranderd mee met het aanbod van de natuur. Uit eten hier is geweldig te combineren met een bezoek aan de dichtbij gelegen stranden van Domburg en Dishoek of een historisch uitje in het gezellige stadje Veere. Kom het beste van Zeeland proeven! Reserveer snel een tafel bij Restaurant Morille.
We kunnen rekening houden met allergieën en (di)eetwensen en ook voor de vegetarische gast passen we het menu graag aan, mits bij de reservering doorgegeven. Bij onze kookstijl hoort het werken met granen, dierlijke producten als zuivel en eieren en wildpluk zoals paddenstoelen. Dat betekent dat we niet kunnen voldoen aan wensen om glutenvrij, lactosevrij, veganistisch en zonder paddenstoelen te koken.