Wat 38 mensen zeggen over Morille
Eten | |
Service | |
Sfeer |
6 gangen Gault-Millau lunch op. Fijn ontvangen, prettige sfeer. De gastheer was de perfecte combinatie van correct maar niet stijf! De gerechten zagen er allemaal prachtig uit! De smaak van sommige gerechten had voor ons meer uitgesproken mogen zijn. De begeleidende sapjes waren erg lekker. Verassend dat we, voor h...
Lees hele review6 gangen Gault-Millau lunch op. Fijn ontvangen, prettige sfeer. De gastheer was de perfecte combinatie van correct maar niet stijf! De gerechten zagen er allemaal prachtig uit! De smaak van sommige gerechten had voor ons meer uitgesproken mogen zijn. De begeleidende sapjes waren erg lekker. Verassend dat we, voor het dessert, een dessert amuse kregen. Ook heel leuk dat het hele team, mét feestmutsen, kwam zingen voor de jarigen!
Heerlijk eten met passie !
Miste toch de verfijning van het eten en de bediening, voorlang serveren kan echt niet. Ik moest iedere keer naar achteren om de serveerster ruimte te geven.
Een leuk restaurant die met lokale producten werkt. Een chef met ambitie maar naar onze smaak waren de gerechten niet altijd helemaal lekker uitgebalanceerd. Soms vonden wij de gerechten ook wat aan de zoute kant. Prijs is meer naar een ster en/of de randstad toe, ligt niet helemaal in verhouding. Al met al leuk om geweest te zijn.
Heerlijk gegeten en gedronken.
Alles lokaal gekweekt, geplukt of gevangen.
Alleen de koffie komt van ver weg, maar daar wordt aan gewerkt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.
Over Morille
Keuken: Frans
Restaurant Morille, gelegen in het altijd rustige Koudekerke, houdt van eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten uit de omgeving en dat met een knipoog naar de natuur en moestuin. Vis uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Ja, dat proef je zeker! De chef kookt gezond met regionale en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige additieven. De menukaart is klein en veranderd mee met het aanbod van de natuur. Uit eten hier is geweldig te combineren met een bezoek aan de dichtbij gelegen stranden van Domburg en Dishoek of een historisch uitje in het gezellige stadje Veere. Kom het beste van Zeeland proeven! Reserveer snel een tafel bij Restaurant Morille.
We kunnen rekening houden met allergieën en (di)eetwensen en ook voor de vegetarische gast passen we het menu graag aan, mits bij de reservering doorgegeven. Bij onze kookstijl hoort het werken met granen, dierlijke producten als zuivel en eieren en wildpluk zoals paddenstoelen. Dat betekent dat we niet kunnen voldoen aan wensen om glutenvrij, lactosevrij, veganistisch en zonder paddenstoelen te koken.