Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner + 3 amuses
€ 80,-
Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Morille is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner + 3 amuses bij restaurant Morille voor maar € 80,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Morille kan rekening houden met verschillende allergieën en (di)eetwensen, mits bij de reservering doorgegeven. In verband met de kookstijl kan niet rekening gehouden worden om glutenvrij, lactosevrij, veganistische wensen of om zonder paddenstoelen, te koken.
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau lunch + 3 amuses
€ 80,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Morille serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 5-gangen Gault&Millau lunch + 3 amuses.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Morille? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 80,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Morille kan rekening houden met verschillende allergieën en (di)eetwensen, mits bij de reservering doorgegeven. In verband met de kookstijl kan niet rekening gehouden worden om glutenvrij, lactosevrij, veganistische wensen of om zonder paddenstoelen, te koken.
RESERVEER RESERVEERWat 37 mensen zeggen over Morille
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastisch lekker eten met zalige aangepaste wijnen en topbediening: kortom een toprestaurant
Wat een warm, leuk aangekleed en net restaurant! Wil je een keer fancy uit eten? Dan moet je in dit door Michelin aanbevolen restaurant zijn! De gerechten zijn mooi voor het oog en de smaken zijn uitdagend. Er wordt met voornamelijk streekproducten gewerkt. Het personeel is vriendelijk, zowel de chef, leerling kok...
Lees hele reviewWat een warm, leuk aangekleed en net restaurant! Wil je een keer fancy uit eten? Dan moet je in dit door Michelin aanbevolen restaurant zijn! De gerechten zijn mooi voor het oog en de smaken zijn uitdagend. Er wordt met voornamelijk streekproducten gewerkt. Het personeel is vriendelijk, zowel de chef, leerling kok, sommelier als de bediende brengen de gerechten en dranken aan tafel. Samen maakt dit een top ervaring!
We hadden gereserveerd voor een diner, maar vanwege COVID-19 maatregelen werd dat een lunch. Een 6-gangen lunch was misschien toch iets te veel van het goede? Zeker niet; alle gerechten variërend van o.a bier, zeetong, hert en afsluitend desert waren perfect. De bij geserveerde wijnen vloeiden ook lekker door. Na de...
Lees hele reviewWe hadden gereserveerd voor een diner, maar vanwege COVID-19 maatregelen werd dat een lunch. Een 6-gangen lunch was misschien toch iets te veel van het goede? Zeker niet; alle gerechten variërend van o.a bier, zeetong, hert en afsluitend desert waren perfect. De bij geserveerde wijnen vloeiden ook lekker door. Na de lunch was de zaterdagmiddag voorbij, maar het was wel een hele fijne middag. Overigens was naast het eten ook de bediening erg vriendelijk!
Wij hebben genoten; heerlijke, bijzondere gerechten met liefde bereid en zeer smakelijk. Voor ons een bijzondere "Sinterklaas 2021" beleving! Door de corona ipv een diner nu een uitgebreide lunch; een aanrader!
Verrasende recepten. Mooi porties en leuk opgemaakt. En een goed concept. Een aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Koudekerke e.o.
Over Morille
Keuken: Frans
Restaurant Morille, gelegen in het altijd rustige Koudekerke, houdt van eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten uit de omgeving en dat met een knipoog naar de natuur en moestuin. Vis uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland en groente zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Ja, dat proef je zeker! De chef kookt gezond met regionale en seizoensgebonden producten zonder kunstmatige additieven. De menukaart is klein en veranderd mee met het aanbod van de natuur. Uit eten hier is geweldig te combineren met een bezoek aan de dichtbij gelegen stranden van Domburg en Dishoek of een historisch uitje in het gezellige stadje Veere. Kom het beste van Zeeland proeven! Reserveer snel een tafel bij Restaurant Morille.
We kunnen rekening houden met allergieën en (di)eetwensen en ook voor de vegetarische gast passen we het menu graag aan, mits bij de reservering doorgegeven. Bij onze kookstijl hoort het werken met granen, dierlijke producten als zuivel en eieren en wildpluk zoals paddenstoelen. Dat betekent dat we niet kunnen voldoen aan wensen om glutenvrij, lactosevrij, veganistisch en zonder paddenstoelen te koken.