Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Nomads

€ 25,50

3-gangen Chef's lunch

Nomads

9,3 (102 reviews)

3-gangen Chef's lunch € 25,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 25,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Nomads serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Nomads? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 25,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
6-gangen Luxe menu
€ 41,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Nomads namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 28,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Nomads is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant Nomads voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 102 mensen zeggen over Nomads

9.3
(102 reviews)
Eten
9.2
Service
9.4
Sfeer
9.4
Schrijf een review

"Verrassend lekker menu "
8.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, zalm was toch ons favoriet. Super leuk concept, om de 6 maanden wisselen ze van keuken. Wij komen iig terug. Service is goed alleen ze zijn wat langzaam met drinken aanbieden/brengen of als je überhaupt een ober even wilt spreken. Super aardig personeel dat wel.

Small 54fc3343d1 Small d86b396899 Small 996be22567 Small ccfd20c183 Small 496b9f16a2 Small 0fef0b8d88
SB op Gister
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super ervaring, de combinatie van het eten, drinken en het Interieurbouw geven een complete beleving

Schoenmakers Sjoerd op Gister

"6-gangen diner, vietnam, helemaal top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

super lekker eten, super vriendelijk en bekwaam personeel en hele goede sfeer

A88 op Gister
Geverifiëerd

"Corona Proof"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een moeilijke periode zoals de gehele horeca heeft meegemaakt zijn we verheugd dat Nomads de deuren weer helemaal open heeft en dus het hoofd boven water heeft gehouden. Het zou een gemis zijn voor Oostpoort als we hier niet meer terecht zouden kunnen. Maar gelukkig nog steeds de vertrouwde plek en met het mooie ...

Lees hele review

Na een moeilijke periode zoals de gehele horeca heeft meegemaakt zijn we verheugd dat Nomads de deuren weer helemaal open heeft en dus het hoofd boven water heeft gehouden. Het zou een gemis zijn voor Oostpoort als we hier niet meer terecht zouden kunnen. Maar gelukkig nog steeds de vertrouwde plek en met het mooie weer van de afgelopen tijd lekker buiten aan het water kunnen genieten van Vietnam. Ook al zijn ze hier even vast blijven zitten vanwege de reisbeperkingen was het wederom een erg fijne ervaring. Ook na 4 x Vietnam zou ik zeggen. Blijf nog maar even zitten, het eten is hier goed.

André Bruijnen op Gister

6.7 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 9

We hebben super lekker gegeten. De smaken waren echt heerlijk. Het voorgerecht bestond uit een stoommandje met drie heerlijke hapjes, het tussengerecht was een overheerlijk stukje zalm. Daarna hebben we behoorlijk lang moeten wachten op het hoofdgerecht en dit bestond, helaas, alleen uit een stukje vlees. Het vlees ...

Lees hele review

We hebben super lekker gegeten. De smaken waren echt heerlijk. Het voorgerecht bestond uit een stoommandje met drie heerlijke hapjes, het tussengerecht was een overheerlijk stukje zalm. Daarna hebben we behoorlijk lang moeten wachten op het hoofdgerecht en dit bestond, helaas, alleen uit een stukje vlees. Het vlees lag in een heerlijk sausje maar er was echt niets bij. Geen groenten en geen rijst of iets dergelijks. Het dessert was prima. Wij vonden het wel raar dat je het bestek van het tussengerecht moest houden voor je hoofdgerecht. Beetje goedkoop. Tevens waren onze glazen bij het serveren van het hoofdgerecht leeg en werd er niet gevraagd of we nog iets wilde drinken. Tegen de tijd dat het wijnglas weer gevuld was, was het stukje vlees al op. Al met al heerlijk gegeten maar echt te weinig. Ik kreeg later op de avond een foto doorgestuurd van de mensen die mee uit eten waren. Zij zaten bij de Mcdonalds. Dat is wel erg jammer als je gasten mee uit eten neemt.

Sandra de Barbanson op Gister
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Oranje-Vrijstaatkade 55 1093 KS Amsterdam

Over Nomads

In voor een echt avontuur? Ga mee op een culinaire wereldreis!
NOMADS trekt als echte nomaden de wereld rond op zoek naar naar onontdekte smaken, spannende producten en authentieke food belevingen. Jaarlijks reizen zij naar twee verschillende landen. Hier doen zij inspiratie op, volgen kookworkshops en vullen hun backpacks met lokale producten op de markt.

Gedurende 6 tot 9 maanden presenteert NOMADS het mooiste wat zij tijdens hun reis ontdekt hebben. Ieder gerecht heeft een eigen verhaal en een eigen oorsprong en het personeel wil dit maar al te graag met je delen. Zo nemen ze je mee op reis en laten je kennis maken met al het bijzonders dat hun bestemmingen te bieden hebben.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden