Knife fork icon red

Trattoria da Giulio

€ 31,50

3-gangen Chef’s diner

Trattoria da Giulio

8,0 (30)

3-gangen Chef’s diner € 31,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef’s diner
€ 31,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Trattoria da Giulio serveert een fantastisch 3-gangen Chef’s diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef’s diner bij restaurant Trattoria da Giulio voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Trattoria da Giulio

8.0
(30 reviews)
Eten
8.1
Service
8.1
Sfeer
7.8
Schrijf een review

"Hogere verwachtingen!"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Restaurantweek is, volgens mij, om je restaurant te promoten en je gasten weer eens terug te laten komen. Met hoge verwachtingen heen gegaan, licht teleurgesteld als resultaat. Eten was goed maar niet bijzonder, gehoopt iets te eten wat je thuis niet zo snel klaar maakt, er werd geen extra gang aangeboden. Hebben ingestemd met bijpassende wijnen maar deze hadden iets minder toegankelijk mogen zijn, zou zelf dan liever de wijnkaart zien. De prijs was nu, gezien de kwaliteit van de wijnen, wat aan de hoge kant. Heb het idee dat later op de avond de producten opraakten, als je laat binnenkomt is de portie kleiner. Er werd wel goed rekening gehouden met dieetwensen, heel prettig!

Henriette op 24 maart 2019

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Wil je Italiaans eten dan is een voorgerecht van carpaccio met wat gegrilde groenten niet het eerste wat je verwacht. Als je dan als hoofdgerecht ossehaas met aardappelpuree en doperwten krijgt voorgeschoteld vraag je je helemaal af of je in het verkeerde restaurant terecht bent gekomen. De tiramisu gaf ons even het gevoel dat we Italiaans aten. Voor ons een eenmalig bezoek.

JH op 24 maart 2019

"Restaurant Week"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Tijdens Restaurant Week hernieuwd kennisgemaakt met Da Guilo in Arnhem. Eerdere ervaringen bevestigd en weer heerlijk gegeten. Leuk contact met eigenaar, chef en tevens gastheer. Genoten van eten en sfeer.

Frans op 15 maart 2019

"Hier komen we zeker terug"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We wonen er al 20 jaar maar nog nooit geweest. Zonde....het duurt geen 20 jaar voordat we weer gaan. Heerlijk gegeten en gedronken vooral de vitello tonato is een topper.

Borgers op 29 september 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt Italiaans eten in alle rust en gezelligheid. Vriendelijke bediening. Gewoon top

Caroline op 22 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Markt 37 6811 CJ Arnhem

Over Trattoria da Giulio

Na jaren in diverse toprestaurants de scepter te hebben gezwaaid werd het tijd voor onze eigen Trattoria, waar onze Italiaanse passie en vakkennis bijdragen aan uw Italiaanse culinaire belevenis. Koken zonder fratsen, pure smaken met zorgvuldig geselecteerde producten, want alleen verse en de beste ingrediënten worden gebruikt. Ook onze pasta's en broden worden dagelijks vers bereid.


Wij importeren deels direct uit Italië, zoals de wijnen, olijfolie, truffels en vleeswaren. Ook doen wij, wat nog zelden wordt gedaan, klassieke tafelbereidingen zoals het fileren van de orata in zoutkorst of het schaven van verse truffel over een gerecht en het maken van sgroppino.


Kortom, hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan zien wij u graag eens in onze Trattoria.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden