Restaurant 1397
Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€4-gangen Gault&Millau diner € 59,50
Restaurant 1397
Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€4-gangen Gault&Millau diner € 59,50
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 59,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Restaurant 1397 is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Restaurant 1397 voor maar € 59,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 59,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Restaurant 1397 serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch .
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Restaurant 1397? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 59,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
6-gangen Gault&Millau menu
€ 79,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Restaurant 1397 is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 6-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Restaurant 1397 voor maar € 79,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 44 mensen zeggen over Restaurant 1397
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gebruik gemaakt van het arrangement van 59,50 voor twee personen, moesten uiteindelijk 275 afrekenen, dat vonden wij bizar!!
Het hoofdgerecht was te doorbakken en droog. Gemeld, maar geen retour op eindprijs
Heel lekker gegeten, supere smaakcombinaties en prachtige bordjes
Het eten was super lekker een ster waard
Zal die zeker niet aan iemand aanbevelen
Prijs is in geen verhouding
Heerlijk gegeten nette bediening mooie sfeer
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.
Over Restaurant 1397
Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, onderdeel van Grand Hotel De Draak. De naam van het restaurant refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis. De wijn - en drankenkaart zijn zorgvuldig opgebouwd en voorzien in een keur aan wijnen met grote namen en al dan niet alternatieve/ alcoholvrije dranken.
Goedemorgen mevrouw van Dorland,
Hartelijk dank voor uw feedback. Graag kom ik terug op uw review die u heeft geschreven naar aanleiding van uw diner in Restaurant 1397.
U schrijft dat u gebruik heeft gemaakt van een arrangement voor 2 personen voor € 59,50. Op de website van de Nationale Restaurantweek staat er nergens een vermelding dat het hier gaat om een 2 persoons arrangement. U heeft zich hier duidelijk in vergist.
Na het controleren van uw rekening heeft u naast het glas mousserende wijn ook gebruik gemaakt van het drankenarrangement, het waterarrangement en koffie/ thee met friandises na afloop van het diner. Ik kan u niet anders melden dat u zelf bepaald wat er door de gastheer wordt ingeschonken en dus zelf verantwoordelijk bent voor uw eigen rekening, u kunt het immers zo bond maken als u dat zelf wilt.
U heeft bij het hoofdgerecht aangegeven dat het doorbakken en droog was. Hierop is u direct een vervangend hoofdgerecht aangeboden, maar het antwoord hierop was nee, u wenste door te gaan naar het dessert.
Later deze avond is de souschef bij u aan tafel geweest om zijn excuus aan te bieden omtrent de kwaliteit van het vlees en dat het hoofdgerecht niet was wat u van ons mocht verwachten. Er werd verzekerd dat het een heerlijke avond was en dat we nergens zorgen over hoefde te maken. U gaf aan niet zulke grote eters te zijn en voor de rest was alles helemaal geweldig en naar wens. Er is dus tot twee maal toe een aanbod gedaan of we iets voor u kon doen, maar in beide gevallen ging u hier niet op in.
Met vriendelijke groet,
Sander Doggen
Manager
Grand Hotel De Draak