Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Céline

Frans, Modern, Nederlands | €€ | Menu
9,5 (105 reviews)
98% aanbevolen

7-gangen Luxe Gault&Millau menu € 83,50

Céline

Frans, Modern, Nederlands | €€ | Menu
9,5 (105 reviews)
98% aanbevolen

7-gangen Luxe Gault&Millau menu € 83,50

Restaurant Week
7-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 83,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Céline namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 46,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Céline serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Céline? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 46,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 54,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Céline serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Céline? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 54,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau menu
€ 64,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Céline is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Céline voor maar € 64,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 105 mensen zeggen over Céline

9.5 Gebaseerd op 105 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top culinaire ervaring, alle verwachtingen zijn waargemaakt"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Wat een top restaurant, de sfeer is fijn en het is gewoon genieten. Volle hoge smaken, mooie gerechten en niet te vergeten een vlotte bediening. De wijnkaart is heel toegankelijk met prima prijzen. De keuken heeft met alle gerechten van de 5-gangen lunch raak geschoten. De start met amuses was meteen raak, de krabsa...

Lees hele review

Wat een top restaurant, de sfeer is fijn en het is gewoon genieten. Volle hoge smaken, mooie gerechten en niet te vergeten een vlotte bediening. De wijnkaart is heel toegankelijk met prima prijzen. De keuken heeft met alle gerechten van de 5-gangen lunch raak geschoten. De start met amuses was meteen raak, de krabsalade die volgde sloot daar prima op aan. De tartaar met vadouvan combineerde uitstekend. Heerlijk was de schelvis met zuring, daar zou ik zo een 2e portie van nemen. De polderhoen met laurierjus hoog van smaak en mooi zacht bereid. Afgesloten met een dessert waren wij bijna 4 uur verder. Maar daar hebben we niks van gemerkt! Een aanrader dus Celine

Errald Hooper op 29 september 2020
Geverifiëerd

"Wat een verwennerij"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Een 5-gangendiner gehad en heerlijk genoten van elk gerechtje. Zoveel smaaksensaties en prachtige presentatie. Vlotte bediening, in een ontspannen sfeer. We komen hier zeker terug!!

Nicole Sandee op 28 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige beleving!

Corine Holtmaat op 28 september 2020
Geverifiëerd

"Subliem gegeten met oog voor detail"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Het eten was subliem! Heerlijk verfijnd met oog voor detail. Hulde aan de kok! Jammer dat de akoestiek van dit prachtige fort zo slecht is.

Marielle Horst-Phessas op 28 september 2020
Geverifiëerd

"Hmm, ik had er meer van verwacht."
6.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 5

Wij waren hier in het kader van de restaurantweek voor de Gault Millau-lunch. Vanwege het weer konden we niet buiten zitten, zoals gepland. Na het parkeren op goed geluk naar links, waar ik eerst dacht dat we aan de achterdeur waren beland. Het was binnen nogal donker en de ontvangst duurde even. Wij bezetten de twe...

Lees hele review

Wij waren hier in het kader van de restaurantweek voor de Gault Millau-lunch. Vanwege het weer konden we niet buiten zitten, zoals gepland. Na het parkeren op goed geluk naar links, waar ik eerst dacht dat we aan de achterdeur waren beland. Het was binnen nogal donker en de ontvangst duurde even. Wij bezetten de tweede tafel en het zou niet drukker worden die middag.
De amuses werden op schilderachtige wijze opgediend, maar gingen niet vergezeld van bordje of bestek, zodat ik een hapje moest ontleden met het botermesje en mijn tafelgenoot een hapje per vergissing op de placemat legde. De smaken waren goed.
Tussendoor een schelpdierensoepje en voor partner (vanwege allergie) een heel geslaagd selderijsoepje.
Er kwam brood van Menno bij en een olie van twee groene groenten.
Het voorgerecht bestond uit een tartaartje met wat frutsels en iets schuimigs waardoor voor mij de oersmaak teveel verhuld werd. Tafelgenoot was tevreden. De ober(sommelier?) had met verstand van zaken een lekkere wijn aangeraden.
Hoofdgerecht was zeebaars met een stevige saus, die weinig vissigs had. Erbij een bakje puree met sliertjes groente, schattig gedecoreerd met allemaal kleine witte korenbloembloempjes. Opnieuw vergezeld van een geadviseerde wijn die goed werd ontvangen.
Het dessert bestond uit lycheesorbet en een bolletje witte chocolade in de vorm van het coronavirus versierd met minuscule meringues. Leuk gevonden, maar eigenlijk vatte dit voor mij de lunch perfect samen.
Het servies was met zorg op elkaar afgestemd, de decoratie steeds prachtig (veelal met een pincet uitgevoerd), de porties waren goed van grootte, maar de smaken sprongen er niet uit.

Madelon op 27 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Toon telefoonnummer

Over Céline

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Céline is gevestigd in een van de laatste bakstenen forten welke 200 jaar geleden zijn gebouwd. Gevestigd in het oude Jutphaas op het forteiland en ligt midden in de natuur, hierdoor waan je je in een oase van rust. Vanaf de snelweg bent u binnen 5 minuten bij ons restaurant, ook is er privé parkeergelegenheid voor de gasten van Celine aan de oostzijde van het fort. Zo ruig en robuust als het fort van buiten is, zo verfijnd en gedetailleerd is het binnen bij Restaurant Céline. Achter ons fornuis staat Rick Gresnigt, een chef met een eigenwijze en creatieve kijk op eten. Rick heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants zoals: Restaurant Lute, Restaurant de Hoefslag en Restaurant Simple. Sinds jongs af aan is onze chef gefascineerd door eten en alles wat hiermee te maken heeft. De smaken, kleuren en geuren zijn oneindig. Smaak, creativiteit en onvoorwaardelijke gastvrijheid staan voor hem voorop. Dit zijn dan ook de kernwaarden van zijn keuken. De kookstijl die hij met zijn brigade neerzet is modern, eigenwijs en zonder regels, maar met veel emotie en gevoel. Lekker eten, daar draait het om en dat willen wij hier uitstralen. Aan tafel staat Amit Singh, een jonge Maître/Sommelier met een frisse blik op gastronomie. Amit is opgegroeid in de horeca en koos ervoor om zijn stappen verder te zetten in fine dining. Een van zijn leerzaamste opleidingen was ‘Gastronomisch Sommelier’ die gegeven wordt door smaakprofessor Peter Klosse, voor Amit een echt icoon in de Nederlandse Gastronomie. Samen met de rest van het team zorgt hij ervoor dat iedere gast een onvergetelijke avond heeft, geniet van een goed glas wijn in combinatie met de hoogstaande gerechten uit de keuken. In 1959 is het fort overgedragen aan de gemeente en diende het als wijnfort waar de vaten in de kelder gebotteld werden. Hier zijn nog veel sporen en antieke machines van achtergelaten die met trots gepresenteerd worden in het restaurant. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het fort in verschillende ‘kamers’ met een lounge, wijnkamer en de keuken. De kelder van het fort heeft dezelfde omvang als de begane grond waar mooie wijnschatten zijn te vinden. Ook hebben wij een terras, gelegen aan het water en een prachtige eikenboom. Een heerlijke plek om te genieten van een uitgebreid diner op een mooie zomerdag.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden