Restaurant Week
7-gangen Luxe Gault&Millau menu
€ 83,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert restaurant Céline namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau menu
€ 64,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Céline is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Gault&Millau menu bij restaurant Céline voor maar € 64,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 54,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Céline serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Céline? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 54,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 46,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Céline serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Céline? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 46,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 92 mensen zeggen over Céline
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekende lunch, goed wijn advies, vriendelijk en deskundig team, aanrader
Hoewel het restaurant Céline zich bevindt op een prachtige locatie, was onze ervaring gisteren gemengd. Hoewel het eten over het algemeen prima was, waren er enkele punten die onze ervaring hebben aangetast. Ten eerste was er een aanzienlijke wachttijd tussen de gangen, wat zeer storend was. Bovendien was het teleur...
Lees hele reviewHoewel het restaurant Céline zich bevindt op een prachtige locatie, was onze ervaring gisteren gemengd. Hoewel het eten over het algemeen prima was, waren er enkele punten die onze ervaring hebben aangetast. Ten eerste was er een aanzienlijke wachttijd tussen de gangen, wat zeer storend was. Bovendien was het teleurstellend dat ondanks de vermelding op de website, we geen mogelijkheid kregen om een kijkje te nemen in de wijnkelder, zoals geadverteerd. Bovendien was de kennis over wijn beperkt en werden er onjuiste informatie verstrekt toen we vragen stelden over de wijn.
Een ander punt van zorg was dat we werden gevraagd om de zesde gang te vervangen door een kaasplankje, wat we leuk vonden, maar aan het einde van de maaltijd bleek dat dit resulteerde in een aanzienlijke meerprijs op de rekening, wat misleidend was.
Hoewel het eten zelf van goede kwaliteit was, waren de genoemde aspecten van onze ervaring teleurstellend. Hopelijk kan het restaurant deze punten verbeteren om de algehele ervaring voor gasten te verbeteren.
Vanaf het glaasje bubbels met oesters tot aan de koffie met limoncello (venkelsmaak) heerlijk genoten van de lunch. Bedankt, we hebben genoten.
Wederom een fantastische ervaring. De Chef en brigade hebben ons weer weten te verrassen met originele en smaakvolle gerechten. Zo ontzettend innovatief en buitengewoon lekker. Wij zijn dankbaar.
Ieder hapje een explosie van smaken. Heerlijk fine dining en iedere euro waard
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.
Over Céline
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Céline is gevestigd in een van de laatste bakstenen forten welke 200 jaar geleden zijn gebouwd. Gevestigd in het oude Jutphaas op het forteiland en ligt midden in de natuur, hierdoor waan je je in een oase van rust. Vanaf de snelweg bent u binnen 5 minuten bij ons restaurant, ook is er privé parkeergelegenheid voor de gasten van Celine aan de oostzijde van het fort. Zo ruig en robuust als het fort van buiten is, zo verfijnd en gedetailleerd is het binnen bij Restaurant Céline. Achter ons fornuis staat Rick Gresnigt, een chef met een eigenwijze en creatieve kijk op eten. Rick heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants zoals: Restaurant Lute, Restaurant de Hoefslag en Restaurant Simple. Sinds jongs af aan is onze chef gefascineerd door eten en alles wat hiermee te maken heeft. De smaken, kleuren en geuren zijn oneindig. Smaak, creativiteit en onvoorwaardelijke gastvrijheid staan voor hem voorop. Dit zijn dan ook de kernwaarden van zijn keuken. De kookstijl die hij met zijn brigade neerzet is modern, eigenwijs en zonder regels, maar met veel emotie en gevoel. Lekker eten, daar draait het om en dat willen wij hier uitstralen. Aan tafel staat Amit Singh, een jonge Maître/Sommelier met een frisse blik op gastronomie. Amit is opgegroeid in de horeca en koos ervoor om zijn stappen verder te zetten in fine dining. Een van zijn leerzaamste opleidingen was ‘Gastronomisch Sommelier’ die gegeven wordt door smaakprofessor Peter Klosse, voor Amit een echt icoon in de Nederlandse Gastronomie. Samen met de rest van het team zorgt hij ervoor dat iedere gast een onvergetelijke avond heeft, geniet van een goed glas wijn in combinatie met de hoogstaande gerechten uit de keuken. In 1959 is het fort overgedragen aan de gemeente en diende het als wijnfort waar de vaten in de kelder gebotteld werden. Hier zijn nog veel sporen en antieke machines van achtergelaten die met trots gepresenteerd worden in het restaurant. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het fort in verschillende ‘kamers’ met een lounge, wijnkamer en de keuken. De kelder van het fort heeft dezelfde omvang als de begane grond waar mooie wijnschatten zijn te vinden. Ook hebben wij een terras, gelegen aan het water en een prachtige eikenboom. Een heerlijke plek om te genieten van een uitgebreid diner op een mooie zomerdag.