Knife fork icon red

The White Ox

€ 37,50

4-gangen Gault&Millau diner

The White Ox

8,7 (1 review)

4-gangen Gault&Millau diner € 37,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Gault&Millau diner
€ 37,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant The White Ox is geselecteerd als een van de toprestaurants van ons land.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Gault&Millau diner bij restaurant The White Ox voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat mensen zeggen over The White Ox

8.7
(1 review)
Eten
8.0
Service
9.0
Sfeer
9.0
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Ligt beetje uit de route maar erg verrassend toen ik binnen liep. Parkeren heel goedkoop (€ 2), enkel wel via Parkmobile of Park Bee, dus beter vooraf regelen. Voorste gedeelte is Mr Black en heeft een leuk kaart met kleine gerechtjes of dagspecials. Interieur is heel gaaf. Zelf gegeten in de White Ox, wat het fine ...

Lees hele review

Ligt beetje uit de route maar erg verrassend toen ik binnen liep. Parkeren heel goedkoop (€ 2), enkel wel via Parkmobile of Park Bee, dus beter vooraf regelen. Voorste gedeelte is Mr Black en heeft een leuk kaart met kleine gerechtjes of dagspecials. Interieur is heel gaaf. Zelf gegeten in de White Ox, wat het fine dinning gedeelte is. Mooie ruimte met nog mooiere wijnkamer. Veel aandacht voor de service, wijnen en gerechten. Ik was erg verrast over de insteek van de kaart met VOC kruiden en andere smaken als rode draad. Toch niet weer anders. Ze zijn pas kort geopend en kan nog veel beter worden, maar was echt dik in orde. Zeker de hele beleving vond ik bij elkaar passen icm de prijs. Zeker een rising star en tof dat Utrecht nu steeds meer gastronomische plekken heeft. Was vroeger wel anders en ik ga zeker vaker richting Utrecht.

Mark Fransen op 11 februari 2020

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Vleutensevaart 100 3532 AD Utrecht

Over The White Ox

The White Ox is vernoemd naar het winkeltje van Egbert Douwes waar het allemaal begon… Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure was volgestouwd met koloniale waren, die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’ : Koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen.

Die koloniale waren liggen aan de basis van Urban Bistro ‘the White Ox’. Specerijen blends en onverwachte smaakmakers van over de hele wereld zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Stoere vlees- én verrassende groentegerechten. Maar ook heerlijke visgerechten, om nog maar niet te spreken van de kaasplank…

Houd je van een mooi glas wijn? Mooi! The White Ox beschikt namelijk over een luxe wijnkamer; de wineroom. Talloze bijzondere wijnen lonken naar je vanachter de graffiti.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Partners

Small 4843773eca
Small 641f0f50f7
Small 0626202052
Small 7d70879ff8
1b8800a0be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden