Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Mishi Asian Fusion

€ 31,50

4-gangen Chef's diner

Mishi Asian Fusion

9,0 (6 reviews)

4-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 31,50

Dit menu is te bestellen vanaf 2 personen of meer. De a la minute bereide sushi wordt gerold voor 2 of 3 personen of een meerfout daarvan.

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Mishi Asian Fusion is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant Mishi Asian Fusion voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 6 mensen zeggen over Mishi Asian Fusion

9.0
(6 reviews)
Eten
9.8
Service
9.3
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Amazing diner !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

To be honest, I was hesitating to go when I learnt that the restaurant was in the most touristic area of The Hague. But I’m SOOOO glad I went. The food was fresh and delicious. The 4-course menu, was just perfect. I’ll come back for sure!
Special bonus : this restaurant really respects the covid rules. We felt safe.

Etoile9 op 18 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Wat hebben we heerlijk gegeten, de verschillende sushi’s waren te lekker en de de truffle scallop was waanzinnig, alleen al hiervoor ga ik snel terug. Dankzij Dining City hier gekomen anders hadden we dit restaurant nooit gevonden ligt achter het Kurhaus, straatje waar wij nog nooit echt gelopen hebben ondanks dat we op Scheveningen wonen. Dus hou je van sushi, dan is dit restaurant een must!

Annette op 17 september 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten

Foxy op 15 september 2020
Geverifiëerd

"Geweldig eten!"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Het 4-gangen menu dat we kregen voorgeschoteld was echt zo lekker, bijzonder en mooi opgemaakt dat ik het iedereen kan aanraden. Het enige jammere was dat het restaurant nagenoeg leeg was, maar dat kan ik alleen maar verklaren door de ligging net achter de Boulevard van Scheveningen. Zodra mensen dit restaurant wete...

Lees hele review

Het 4-gangen menu dat we kregen voorgeschoteld was echt zo lekker, bijzonder en mooi opgemaakt dat ik het iedereen kan aanraden. Het enige jammere was dat het restaurant nagenoeg leeg was, maar dat kan ik alleen maar verklaren door de ligging net achter de Boulevard van Scheveningen. Zodra mensen dit restaurant weten te vinden moet dit echt gaan lopen want met zulke mooie gerechten is dit restaurant er echt een uit mijn top 3!

Ron van Beekhof op 14 september 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

We werden verrast bij iedere gang. Allemaal erg mooie gerechten en stuk voor stuk heerlijk. Heel erg lekker gegeten. Bediening was erg vriendelijk en legde goed uit wat er op ons bord lag. Sfeer is wat moeilijk. Heel mooi restaurant met een lounge zone, wat rustigere zone en een heel rustige zone. Omdat het vanwege...

Lees hele review

We werden verrast bij iedere gang. Allemaal erg mooie gerechten en stuk voor stuk heerlijk. Heel erg lekker gegeten. Bediening was erg vriendelijk en legde goed uit wat er op ons bord lag. Sfeer is wat moeilijk. Heel mooi restaurant met een lounge zone, wat rustigere zone en een heel rustige zone. Omdat het vanwege Corona niet erg vol zat is er wat minder sfeer. Hier kan uiteraard niemand iets aan doen. Zeker een hele leuke avond gehad en nogmaals heerlijk gegeten

Eric van Dijk op 06 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Gevers Deynootplein 155 2586 CR Den Haag

Over Mishi Asian Fusion

Op het Gevers Deynootplein in het prachtige Den Haag vind je Mishi Asian Fusion. Dé plek om Aziatisch te dineren in Den Haag.

Bij Mishi Asian Fusion worden de beste ingrediënten gebruikt om de best beste smaken te creëren. Een verscheidenheid aan hoogwaardige ingrediënten laten de Aziatische keuken op bijzondere wijze schitteren. Het restaurant voegt een moderne twist aan de authentieke recepten. De gerechten worden op deze manier nog spannender gemaakt. Het restaurant heeft een groot aanbod aan sushi, sashimi en verschillende warme en koude gerechten.

Bij Mishi Asian Fusion dineer je in een stijlvolle ambiance. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en het personeel zorgt er natuurlijk voor dat jou niks tekort zal komen gedurende de avond.

Laat je snel verrassen en ervaar het zelf bij Mishi Asian Fusion in Den Haag!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden