Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

Schielandshuis

Frans | €€
8,3 (125 reviews)
87% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 35,-

Schielandshuis

Frans | €€
8,3 (125 reviews)
87% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 35,-

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 35,-

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Schielandshuis is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Schielandshuis voor maar € 35,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 125 mensen zeggen over Schielandshuis

8.3 Gebaseerd op 125 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zaten er als "bijvangst""
5.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 4

Jammer. Jammer. Onze bevestigde afspraak via restaurantweek.nl werd op eigen verzoek van het restaurant 1 dag uitgesteld omdat er een gezelschap verwacht werd op het aanvankelijk afgesproken tijdstip. Daarom was voor ons de teleurstelling groot toen wij op die volgende dag op een plek werden neergezet waar heel druk...

Lees hele review

Jammer. Jammer. Onze bevestigde afspraak via restaurantweek.nl werd op eigen verzoek van het restaurant 1 dag uitgesteld omdat er een gezelschap verwacht werd op het aanvankelijk afgesproken tijdstip. Daarom was voor ons de teleurstelling groot toen wij op die volgende dag op een plek werden neergezet waar heel druk loopverkeer plaats vond met de aanliggende ruimten met: toch weer een groot gezelschap. We werden aanvankelijk bediend door een schuchtere, nauwelijks te verstane stagiaire, die blijkbaar alleen was aangesteld voor de "bijvangst" van het restaurant.We konden nml. het belangrijkste onderdeel van het mini-mini schilderachtige voorgerechtje, door stagiaire als carpaccio aangeduid, niet thuis brengen. Klein, in rondje neergespreid, geelachtig flinterdun doorzichtig. Bleek een "vermoeden van vis."Toen haar begeleidster na enige tijd informeerde "of alles naar wens was" en wij naar de soort vroegen, bleek het zeeduivel te zijn. Dat hadden we dus graag al bij het serveren willen horen.
Het geoefende, snelle personeel werd volledig ingezet voor de aanwezige groepen. De begeleidster heeft ons daarna, na onze kritiek op haar pupil, zelf bediend. Wij vonden het hoofdgerecht: kalfswang met puree en gebakken witlof heerlijk! Het nagerecht zag er apart uit, maar qua smaak niet indrukwekkend. Achteraf bleek trouwens, dat was niet vermeld bij restaurantweek, dat bij dit menu van de chef, voor een wijnarrangement gekozen kan worden...Willen wel graag nog eens terugkomen op een doordeweekse dag, wanneer het minder druk is. Nu hebben we een vervelend gevoel overgehouden aan dit bezoek.

Irene Dirkse op 09 september 2023
Geverifiëerd

"Historische lokatie"
6.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 8

Ambiance was goed. Het hoofdgerecht kalfswang had te veel vet.

JoMa op 20 augustus 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker menu in een mooi en stijlvol restaurant.

Rene van der Heide op 14 augustus 2023
Geverifiëerd

"Genieten in de stadstuin van het schielandhuis"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk eten, mooie wijnen op een hele mooie locatie. Wat een fantastische binnentuin midden in de stad.

Heerlijk genieten op 09 juli 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten. Goede en vriendelijke service. Mooie ambiance. Het verbaasde ons dat het wat stil was.

Wanda op 25 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Schielandshuis

Keuken: Frans

In het centrum van Rotterdam vind je de nieuwe ontmoetingsplek, restaurant Het Schielandshuis. De stoere keuken van Rotterdam staat centraal. De elegante gerechten bestaan uit eerlijke, heerlijke en lokale producten. De sfeer in dit charmante pand is rijk van historie gemengd met de moderniteit van de stad. Naast het ontdekken van de binnenkant van de brasserie, kan er ook plaatsgenomen worden in de prachtige stadstuin, waar je verwend wordt met lekkernijen.
Geniet nu zelf van een stukje historie in de moderne stad Rotterdam.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden