Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

BUNK Amsterdam

€ 31,50

4-gangen Chef's diner

BUNK Amsterdam

9,0 (24 reviews)

4-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant BUNK Amsterdam is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant BUNK Amsterdam voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 24 mensen zeggen over BUNK Amsterdam

9.0
(24 reviews)
Eten
9.0
Service
9.2
Sfeer
8.7
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Friendly and accommodating staff. Had a lovely dining experience and really enjoyed the alternative take on familiar dishes. Will definitely be back!

Giulia op Vandaag
Geverifiëerd

"Top eten in ontspannen omgeving"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Interessante, haute cuisine versies van bekende gerechten voor een zeer schappelijke prijs. Ambience is ontspannen en no nonsense, echt een toevoeging voor de Amsterdamse horeca.

Bella op Vandaag
Geverifiëerd

6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

The food was delicious, very tasty. The people were all friendly and attentive. The atmosphere is vibey and modern but also relaxed. It must be lovely to out side when the weather is good. It was a wonderful evening, i will definately go back.

Charlotte Saayman op Vandaag
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een sfeervolle locatie

Roy Behr op Gister
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Zondagavond hebben wij heerlijk gegeten bij Restaurant Bunk. We zijn erg tevreden over de bediening er werd tijd en aandacht aan je besteed voor je vragen etc , de sfeer en bovenal het eten is ons erg goed bevallen. Ik ben bekend met Aziatische eten en ik weet heel goed hoe een heerlijke rendang hoort te smaken. Ik ...

Lees hele review

Zondagavond hebben wij heerlijk gegeten bij Restaurant Bunk. We zijn erg tevreden over de bediening er werd tijd en aandacht aan je besteed voor je vragen etc , de sfeer en bovenal het eten is ons erg goed bevallen. Ik ben bekend met Aziatische eten en ik weet heel goed hoe een heerlijke rendang hoort te smaken. Ik kan zeggen dat het super goed heeft gesmaakt zoals het hoort. Top. Hierbij mijn compliment.

Sofi Sekewaël op 24 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Hagedoornplein 2 1031 BV Amsterdam

Over BUNK Amsterdam

DINEREN IN DE KERK in Amsterdam Noord bij restaurant BUNK!

BUNK is de hele dag open, voor iedereen. In een getransformeerde kerk aan het Hagedoornplein ontvangt het team van BUNK jullie graag in het gezellige restaurant. Hier vind je met zelf gebrouwen bier op de tap, wereldse gerechten en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje. Aan de lange eettafels is iedereen welkom om aan te schuiven. Wereldreizigers van ver, maar ook vaste gasten uit Amsterdam Noord. Zij scheppen op. Jij tast toe.

Voor het menu vlieg je de wereld over. Mooie, authentieke gerechten vanuit de hele wereld kun je terugvinden bij BUNK. Hieraan geven ze een verrassende twist. Naast de verrukkelijke vlees- en vis-gerechten, biedt BUNK de gerechten ook vegetarisch aan. Bij BUNK wordt enkel duurzaam en met biologische producten gewerkt, zodat het niet alleen goed smaakt, maar ook goed voelt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden