Knife fork icon red

Update! De Nationale Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 31 oktober

Jack Rotterdam

€ 31,50

3-gangen Chef's diner

Jack Rotterdam

7,6 (12 reviews)
75%

3-gangen Chef's diner € 31,50

Reserveer een tafel
Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 31,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Jack Rotterdam is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Jack Rotterdam voor maar € 31,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 12 mensen zeggen over Jack Rotterdam

7.6 Gebasseerd op 12 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Een spontaan etentje, eten was prima, niet geweldig. We hadden portobello vooraf en zeebaars voor het hoofdgerecht, de vis was wel perfect gebakken, daarvoor complimenten, maar verder was het wat flauw..

Marygold op Vandaag
Geverifiëerd

6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Heerlijke cocktails. Eten redelijk goed qua smaak en kwaliteit. Service minder goed, 1) duurde lang voordat we bij de ingang wachtend op tafel plaatsing opgemerkt werden. 2) ook hebben we tijdje gewacht en 2maal gesignaleerd voordat we bestelling konden doorgeven. 3) dessert duurde heel lang en toen uiteindelijk bij...

Lees hele review

Heerlijke cocktails. Eten redelijk goed qua smaak en kwaliteit. Service minder goed, 1) duurde lang voordat we bij de ingang wachtend op tafel plaatsing opgemerkt werden. 2) ook hebben we tijdje gewacht en 2maal gesignaleerd voordat we bestelling konden doorgeven. 3) dessert duurde heel lang en toen uiteindelijk bij de bar gaan navragen en bleek dat ze dessert aan verkeerde tafel hadden bezorgd. Ze hebben dit met 1 gratis cocktail goed gemaakt.

Naghmeh op Vandaag
Geverifiëerd

3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Ik had gereserveerd en mevrouw zoekt u maar een tafeltje uit … ik ga zitten oh nee deze is gereserveerd …. Je bent dus een nummer in dit restaurant en geen gast ook het menu werd ons niet aanbevolen we kregen de kaart en moesten maar iets uitzoeken , hier ga ik dus nooit meer heen laat ze eerst iets aan hun hospitality doen !

Heike Stok op Vandaag
Geverifiëerd

8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Met de restaurantweek geweest. Ambiance is goed.
Bediening is top.

Herhalingsvatbaar

Shirley op Vandaag
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 4

De sfeer was goed, maar de muziek irritant en bagger. Eten was prima, beetje gewoon. Duurde veel te lang voordat je eten kreeg. Bij voorgerecht en hoofdgerecht. We zaten er meer dan 3 uur voordat wij klaar waren. Dat vind ik voor 3 gangen, en een gewoon restaurant te lang. Service was goed, vriendelijk.

Cliënt op 13 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Raampoortstraat 10 3032 AH Rotterdam

Over Jack Rotterdam

Keuken: Internationaal

Bij dit unieke restaurant aan de Raampoortstraat staat de dance cultuur van de stad centraal. In dit restaurant beleven klanten de 30-jarige geschiedenis van dance. De menukaart bestaat uit onder andere sushi en cocktails, en omvat referenties naar het nachtleven en de rijke geschiedenis van de dance cultuur.

Verschillende Rotterdamse artiesten en organisaties uit de club- en festivalwereld leverden een bijdrage aan de Jack-experience in de vorm van memorabilia, kunst en andere verrassende zaken.

Ben jij ook benieuwd naar hoe deze dance cultuur terug te vinden is in dit unieke restaurant, reserveer dan snel een tafel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Partners

Medium 1966687a13
Medium 0be25e4255
Medium 4b8cb806df
Medium 276a9f7fa2
Medium b422085dd3
Medium fda742835f
Medium 25433c2e49

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden