Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Ovum

Frans | €€€
9,0 (42 reviews)
95% aanbevolen

5-gangen Luxe diner € 55,50

Ovum

Frans | €€€
9,0 (42 reviews)
95% aanbevolen

5-gangen Luxe diner € 55,50

Restaurant Week
5-gangen Luxe diner
€ 55,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert Ovum namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Luxe lunch
€ 55,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert Ovum namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 42 mensen zeggen over Ovum

9.0 Gebaseerd op 42 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Wanneer je in het kader van de restaurantweek een maand lang iedere week ergens anders eet, ga je onwillekeurig vergelijken. Dat is niet helemaal eerlijk tegenover OVUM aangezien deze jonge enthousiaste mensen net zijn begonnen. Wij hadden het restaurantweek viergangenmenu. Het voorgerecht (Ceviche van schelvis, tom...

Lees hele review

Wanneer je in het kader van de restaurantweek een maand lang iedere week ergens anders eet, ga je onwillekeurig vergelijken. Dat is niet helemaal eerlijk tegenover OVUM aangezien deze jonge enthousiaste mensen net zijn begonnen. Wij hadden het restaurantweek viergangenmenu. Het voorgerecht (Ceviche van schelvis, tomberry en nage) was prachtig in balans: zuur, zoet, zout en umami goed herkenbaar. Tussengerecht (gepofte knolselderij met o.a. miso) was helaas minder: door te veel zout gingen de subtielere smaak van umami en de knolselderij verloren. Hoofdgerecht (eend met sinaasappel) was gelukkig weer beter, al had de eend meer rosé gemogen, maar dat is persoonlijk. Nagerecht van lemoncurd en bijlagen was goed maar wel klein. Portionering was sowieso aan de kleine kant en als je dan maar één broodje krijgt bij het voorgerecht (in tegenstelling tot de à la carte klanten die regelmatig werden aangevuld en bovendien wel amuses kregen), wordt het wel mager. Wij kregen daardoor het gevoel dat we niet echt welkom waren als restaurantweek bezoekers. Jammer; gemiste kans.

Anne en John op 17 september 2021
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben genoten van ons bezoek in de restaurantweek bij Ovum. De ontvangst was zeer prettig met een uitleg over het pand nadat we onze bewondering daarover lieten blijken. Wat de gerechten betreft was iedere gang een waar genot. Wat een explosie van mooie smaken en de bijpassende wijn maakte het helemaal af.Onze c...

Lees hele review

We hebben genoten van ons bezoek in de restaurantweek bij Ovum. De ontvangst was zeer prettig met een uitleg over het pand nadat we onze bewondering daarover lieten blijken. Wat de gerechten betreft was iedere gang een waar genot. Wat een explosie van mooie smaken en de bijpassende wijn maakte het helemaal af.Onze complimenten voor de vriendelijke en vakkundige bediening. Zij hadden allemaal kennis van zaken!
De sfeer was fantastisch en we hebben alweer een reservering gemaakt. Leuk....zo'n nieuwe ontdekking.

Jos en Janniek op 13 september 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Heerlijke gerechten, in de bediening wat foutjes in de afstemming

Jan Klomp op 13 september 2021
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mega aanrader! Top locatie, vriendelijk personeel en geweldig lekker eten!

Marisol Valk op 13 september 2021
Geverifiëerd

2.7 Keuken 3 | Service 1 | Sfeer 4

Bijna niemand binnen en nog is men niet in staat gangen tijdig te serveren, glazen te vullen etc. Na tweede gang betaald en gegaan.

Escharen op 13 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Grave e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ovum

Keuken: Frans

Restaurant Ovum wordt geleid door chef-kok Sebastiaan Follong (winnaar NK Jonge Koks 2020), die samen met zijn team zorgt voor een culinaire beleving. Het restaurant biedt, met haar sfeervolle ruimtes en monumentale binnentuin, een heerlijke plek voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak, maar ook voor een zevengangendiner inclusief uitgebreide wijn- en cocktailkaart.

Ovum is het restaurant van Nidum, house of inspiration. Ovum, Latijn voor ‘ei’, geeft je een moment van rust en reflectie na het opdoen van nieuwe ideeën in het inspiratiecentrum. Op een bijzondere locatie, het monumentale Arsenaal in Grave, komen shops, showrooms, restaurant Ovum en Nidum boetiekhotel samen. Nidum, Latijn voor ‘nest’, wordt een broedplaats voor inspiratie waar liefhebbers van design, interieur, lifestyle en kunst hun hart kunnen ophalen.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Grave e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden