Restaurant Week
5-gangen Luxe diner
€ 55,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert Ovum namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Luxe lunch
€ 55,50
Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.
Met dit keer een spannende culinaire twist… Tijdens deze editie serveert Ovum namelijk ook een speciaal luxe menu!
Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEERWat 42 mensen zeggen over Ovum
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wanneer je in het kader van de restaurantweek een maand lang iedere week ergens anders eet, ga je onwillekeurig vergelijken. Dat is niet helemaal eerlijk tegenover OVUM aangezien deze jonge enthousiaste mensen net zijn begonnen. Wij hadden het restaurantweek viergangenmenu. Het voorgerecht (Ceviche van schelvis, tom...
Lees hele reviewWanneer je in het kader van de restaurantweek een maand lang iedere week ergens anders eet, ga je onwillekeurig vergelijken. Dat is niet helemaal eerlijk tegenover OVUM aangezien deze jonge enthousiaste mensen net zijn begonnen. Wij hadden het restaurantweek viergangenmenu. Het voorgerecht (Ceviche van schelvis, tomberry en nage) was prachtig in balans: zuur, zoet, zout en umami goed herkenbaar. Tussengerecht (gepofte knolselderij met o.a. miso) was helaas minder: door te veel zout gingen de subtielere smaak van umami en de knolselderij verloren. Hoofdgerecht (eend met sinaasappel) was gelukkig weer beter, al had de eend meer rosé gemogen, maar dat is persoonlijk. Nagerecht van lemoncurd en bijlagen was goed maar wel klein. Portionering was sowieso aan de kleine kant en als je dan maar één broodje krijgt bij het voorgerecht (in tegenstelling tot de à la carte klanten die regelmatig werden aangevuld en bovendien wel amuses kregen), wordt het wel mager. Wij kregen daardoor het gevoel dat we niet echt welkom waren als restaurantweek bezoekers. Jammer; gemiste kans.
We hebben genoten van ons bezoek in de restaurantweek bij Ovum. De ontvangst was zeer prettig met een uitleg over het pand nadat we onze bewondering daarover lieten blijken. Wat de gerechten betreft was iedere gang een waar genot. Wat een explosie van mooie smaken en de bijpassende wijn maakte het helemaal af.Onze c...
Lees hele reviewWe hebben genoten van ons bezoek in de restaurantweek bij Ovum. De ontvangst was zeer prettig met een uitleg over het pand nadat we onze bewondering daarover lieten blijken. Wat de gerechten betreft was iedere gang een waar genot. Wat een explosie van mooie smaken en de bijpassende wijn maakte het helemaal af.Onze complimenten voor de vriendelijke en vakkundige bediening. Zij hadden allemaal kennis van zaken!
De sfeer was fantastisch en we hebben alweer een reservering gemaakt. Leuk....zo'n nieuwe ontdekking.
Heerlijke gerechten, in de bediening wat foutjes in de afstemming
Mega aanrader! Top locatie, vriendelijk personeel en geweldig lekker eten!
Bijna niemand binnen en nog is men niet in staat gangen tijdig te serveren, glazen te vullen etc. Na tweede gang betaald en gegaan.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Grave e.o.
Over Ovum
Keuken: Frans
Restaurant Ovum wordt geleid door chef-kok Sebastiaan Follong (winnaar NK Jonge Koks 2020), die samen met zijn team zorgt voor een culinaire beleving. Het restaurant biedt, met haar sfeervolle ruimtes en monumentale binnentuin, een heerlijke plek voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak, maar ook voor een zevengangendiner inclusief uitgebreide wijn- en cocktailkaart.
Ovum is het restaurant van Nidum, house of inspiration. Ovum, Latijn voor ‘ei’, geeft je een moment van rust en reflectie na het opdoen van nieuwe ideeën in het inspiratiecentrum. Op een bijzondere locatie, het monumentale Arsenaal in Grave, komen shops, showrooms, restaurant Ovum en Nidum boetiekhotel samen. Nidum, Latijn voor ‘nest’, wordt een broedplaats voor inspiratie waar liefhebbers van design, interieur, lifestyle en kunst hun hart kunnen ophalen.