Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

Black and Blue Reguliersdwarsstraat

Frans, Nederlands |
7,5 (22 reviews)
77% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 39,95

Black and Blue Reguliersdwarsstraat

Frans, Nederlands |
7,5 (22 reviews)
77% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 39,95

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 39,95

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Black and Blue Reguliersdwarsstraat is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Black and Blue Reguliersdwarsstraat voor maar € 39,95? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 22 mensen zeggen over Black and Blue Reguliersdwarsstraat

7.5 Gebaseerd op 22 reviews. 77% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goed eten, super lang wachten."
5.3 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 6

Met het eten zelf waren we erg tevreden. Het vlees was mals en alles smaakte erg goed. Echter was er veelte weinig personeel werd verteld, waardoor we ontzettend lang moesten wachten op ons eten. Het duurde erg lang voordat de tafel werd afgeruimd, ook bij de tafels die 2uur geleden al weg waren gegaan. Het was ook ...

Lees hele review

Met het eten zelf waren we erg tevreden. Het vlees was mals en alles smaakte erg goed. Echter was er veelte weinig personeel werd verteld, waardoor we ontzettend lang moesten wachten op ons eten. Het duurde erg lang voordat de tafel werd afgeruimd, ook bij de tafels die 2uur geleden al weg waren gegaan. Het was ook duidelijk merkbaar bij de andere tafels dat dit alles invloed had op de sfeer. Desondanks het eten lekker was zou ik niet nog eens heen gaan.

RdV op 18 september 2023
Geverifiëerd

"Waste"
3.7 Keuken 5 | Service 2 | Sfeer 4

They were really understaffed and the only waiter couldn't even explain us the menu and not organised. I would not recommend the place. In fact I don't understand why is part of restaurant week. It was a very bad experience!

Andreea Vasilica op 04 september 2023
Geverifiëerd

"Niet welkom"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Teleurstellend bezoek aan dit restaurant, erg koud, het personeel had niet in de gaten dat we het driegangenmenu hadden geboekt, opstart erg traag ondanks geringe bezetting aan de tafels. Keuze bij het menu zeer matig en niet verrassend, geen uitleg over de catch of the day. Kortom, we zijn gegaan!

Ellen op 26 april 2023
Geverifiëerd

"Wat een sfeer "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een sfeervol restaurant met heerlijk eten een topper !

Hanneke Smits op 13 april 2023
Geverifiëerd

"dinner "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect place for a dinner for sure. Lovely restaurant staff.

DD1203 op 30 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Black and Blue Reguliersdwarsstraat

Keuken: Frans, Nederlands

Verwacht pure kwaliteit en on-Amsterdamse service in een setting waar je prachtige foto's kunt maken!

De nieuwe locatie van Black and Blue is gelegen aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam, een goed bereikbare en erg leuke locatie.

Bij Steak restaurant Black and Blue in Amsterdam weten we waar we goed in zijn, en daar concentreren we ons op: het bereiden van de beste steaks en de lekkerste salades!

No worries, natuurlijk met meer dan genoeg opties voor jou als vegan, vegetariër, glutenvrij liefhebber of Bourgondiër. Verwacht pure kwaliteit en de echt gezellige Amsterdamse service!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden