Restaurant MAAS

Amerikaans, Mexicaans, Vegetarisch |
8,9 (68 reviews)
99% aanbevolen

3-gangen Chef's lunch € 26,95

Restaurant MAAS

Amerikaans, Mexicaans, Vegetarisch |
8,9 (68 reviews)
99% aanbevolen

3-gangen Chef's lunch € 26,95

Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Restaurant Week
3-gangen Chef's lunch
€ 26,95

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Restaurant MAAS serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Restaurant MAAS? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 26,95.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 37,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Restaurant MAAS is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant Restaurant MAAS voor maar € 37,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 68 mensen zeggen over Restaurant MAAS

8.9 Gebaseerd op 68 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, props voor de chef en de bediening!

Lisa op 07 mei 2022
Geverifiëerd

"Super smaakvol gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Chef's menu - 3x vis, niet mjjn favoriet én toch heb ik zitten smullen. Héérlijk!

Sandra Lebbink op 02 mei 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het is gezellig bij Maas en een geweldig uitzicht op de Maas, met een groot buitenterras.
eten was bijzonder en lekker.

Joke Kerssens op 02 mei 2022
Geverifiëerd
Pieter heeft gereageerd op 02 mei 2022

Leuk Joke!


8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Geweldige locatie, mooi uitzicht, vriendelijke professionele bediening

Rudy op 01 mei 2022
Geverifiëerd
Pieter heeft gereageerd op 02 mei 2022

Dankje Rudy!


"Bijzonder plekje an de Maas"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Ooit op terras gezeten ( ook heerlijk in de zomer) en nu onze voornemens van toen waargemaakt. We kregen tafel aan raam met prachtig zicht over de Maas. Heel vriendelijk personeel, echt heerlijk eten met veel groenten (houden we van). Er werd vooraf netjes gevraagd wat we niet lustten want we hadden 4 gangen verrass...

Lees hele review

Ooit op terras gezeten ( ook heerlijk in de zomer) en nu onze voornemens van toen waargemaakt. We kregen tafel aan raam met prachtig zicht over de Maas. Heel vriendelijk personeel, echt heerlijk eten met veel groenten (houden we van). Er werd vooraf netjes gevraagd wat we niet lustten want we hadden 4 gangen verrassingsdiner van restaurant week. En er was goede hulp met keuze van de wijn. Heerlijke avond gehad, hier komen we terug!

Ellen Toet op 01 mei 2022
Geverifiëerd
Pieter heeft gereageerd op 02 mei 2022

Super Ellen!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant MAAS

Keuken: Amerikaans, Mexicaans, Vegetarisch

Gelegen in hartje Rotterdam achter het gebouw van Unilever, bevindt zich restaurant MAAS, met een prachtig terras aan het water. Restaurant MAAS is hét internationale restaurant in Rotterdam. De belangrijkste invloed is de Zuid-Amerikaanse keuken voor het restaurant. Na een aantal reizen door Zuid-Amerika is dit niet meer weg te denken uit de keuken van Pieter van der Kruk. Tevens worden de leveranciers van Restaurant MAAS met zorg geselecteerd om zo de hoogwaardigste duurzame ingrediënten te kunnen gebruiken, en dat proef je!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden