Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2023!

Valencia Deventer

Pizza, Spaans / Tapas | €€
9,1 (29 reviews)
93% aanbevolen

All-in Shared Dining lunch van 8 gerechten € 59,-

Valencia Deventer

Pizza, Spaans / Tapas | €€
9,1 (29 reviews)
93% aanbevolen

All-in Shared Dining lunch van 8 gerechten € 59,-

Restaurant Week
All-in Shared Dining lunch van 8 gerechten
€ 59,-

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Valencia Deventer serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische All-in Shared Dining lunch van 8 gerechten.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Valencia Deventer? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 59,-. Het all inclusive-arrangement omvat 8-gangen inclusief een fles wijn per twee personen, water en koffie of thee.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
All-in Shared Dining diner van 8 gerechten
€ 59,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Valencia Deventer is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het All-in Shared Dining diner van 8 gerechten bij restaurant Valencia Deventer voor maar € 59,-? Reserveer dan nu! Het all inclusive-arrangement omvat 8-gangen inclusief een fles wijn per twee personen, water en koffie of thee

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd. Reserveert u tussen 16.30 en 18.00? Uw diner heeft een maximale duurtijd tot 19.45.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 29 mensen zeggen over Valencia Deventer

9.1 Gebaseerd op 29 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk avondje uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hadden via de restaurantweek 8 gerechtjes met fles wijn, water en koffie. Alles was heerlijk. Mijn man eet alleen vis, ik vis en vlees. Dat was helemaal geen probleem, omdat de gerechtjes heel divers waren en bij de pizza was er rekening mee gehouden. De bediening was zeer attent en vriendelijk. De sfeer was gezellig en de inrichting smaakvol. Echt een avondje uit!

Hannie Boers op 20 maart 2023
Geverifiëerd

"Belande meteen in m’n top 3"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een toprestaurant! Het eten was echt subliem! Meer dan genoeg, ontzettend gevarieerd en hele mooie smaak explosies… Ik had de complementaire fles wijn niet bij de gerechten gekozen, maar ze hebben zoveel andere wijnen dus dat gaan we de volgende keer lekker combineren. de ambiance en het personeel ook echt goed...

Lees hele review

Wat een toprestaurant! Het eten was echt subliem! Meer dan genoeg, ontzettend gevarieerd en hele mooie smaak explosies… Ik had de complementaire fles wijn niet bij de gerechten gekozen, maar ze hebben zoveel andere wijnen dus dat gaan we de volgende keer lekker combineren. de ambiance en het personeel ook echt goed/attent. Ik liet een mes vallen en voordat ik het op kon rapen lag er al een nieuw schoon mes naast m’n bord. Het is dat we best ver weg wonen, maar dat zal geen excuus worden om nog een keer te komen!

Huib Maclean op 17 maart 2023
Geverifiëerd

"Relaxt avondje uit eten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Mediterraans genieten in aangename sfeer en met goede gastheer.

Centje op 17 maart 2023
Geverifiëerd

"Weinig variatie "
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Tweede keer met restaurantweek gegeten. Veel overlappingen in de gerechten die je te eten krijgt dus was niet echt verrassend. Volgorde van de hapjes zijn wonderlijk: Vlees en vis worden tegelijkertijd geserveerd en dat is een rare gewaarwording. Pizza als laatste gerecht, op dessert na, is te zwaar. Dessert goddelijke maar ook dit was identiek aan vorige arrangement, jammer.

CAW op 17 maart 2023
Geverifiëerd

"Restaurant Week bij Valencia "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en genoten van Chef’s Choice

Jan Wagenvoort op 14 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Valencia Deventer

Keuken: Pizza, Spaans / Tapas

Waan je in de Spaanse sferen bij Valencia Deventer! Voor Valencia hoef je niet meer helemaal naar Spanje te reizen, het is gewoon in het Overijsselse Deventer! Bij binnenkomst kijk je je ogen uit: een enorme ronde bar, een heuse reuzenrad en een tropische sfeer. Verwacht Spaanse lekkernijen op een uitgebreide menukaart en heerlijke cocktails en wijnen!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden