Wat 16 mensen zeggen over Nastrium
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In een heel fraai pand met een zeer vriendelijke bediening hebben we genoten van mooie gerechten met een Indonesische en Molukse smaak ervaring. Pittig maar precies goed. Goed wijn advies. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijke lunch genoten
Het eten was in 1 woord geweldig! Wat ons betreft sterwaardig! De verschillende smaaksensaties met de Aziatische twist, konden wij erg waarderen. Personeel is tevens vriendelijk! Wij komen zeker nog eens terug.
Wij hebben genoten van een 5gangen signature lunch van de chef! De bediening was vrolijk en gastvrij en zorgden voor een fijne sfeer. Het eten is verfijnd en heel verrassend. Totaal nieuwe smaakervaring door de combinatie van Franse en Indonesische keuken waar we van hebben genoten! Het was de 1e keer dat we hebben gegeten bij Nastrium maar zeker niet de laatste keer.
Een explosie van smaken in elk gerecht, fantastisch en lekker!!
Heerlijk getafeld van 18.30 tot 22.30, alle tijd tussen de gerechten, heerlijke bijpassende wijnen en een fantastische (alcoholvrije) gin-tonic Nastrium.
Prettige ongedwongen sfeer, waar de chef nog tijd heeft voor zijn gasten!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over Nastrium
Keuken: Frans, Indonesisch
In een karakteristiek pand kookt Djailany van de Laarschot van restaurant Nastrium in Helmond de sterren van de hemel voor zijn gasten. De kooktechniek die hij gebruikt heeft een basis vanuit de Franse keuken. De Indische roots van de chef zijn terug te vinden in zowel de naam van het restaurant als de gerechten die hij bereidt. De naam Nastrium is afgeleid van het Engelse ‘nasturtium’ wat een Oost-Indische kers is en welke de chef graag gebruikt in zijn gerechten. Proef de passie die Djailany van de Laarschot stopt in zijn gerechten en geniet!