Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

The College

Frans | €€
7,7 (35 reviews)
83% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 32,50

The College

Frans | €€
7,7 (35 reviews)
83% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 32,50

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 32,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant The College is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant The College voor maar € 32,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 35 mensen zeggen over The College

7.7 Gebaseerd op 35 reviews. 83% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"The college Sittard"
6.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 8

Restaurant in schoolstijl erg leuk, het eten en bediening waren goed.

Nic op 04 oktober 2022
Geverifiëerd
Ben Wauben heeft gereageerd op 11 oktober 2022

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens voor uw was. Hopelijk zien we u snel terug in ons restaurant.

Met gastvrije groet,

Ben Wauben


"Niet in verhouding. Wel prima."
5.3 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 4

Eten was goed. Echter de bediening had een aantal minpunten. Dit stond niet in verhouding met prijs/kwaliteit. Zo stond er bij binnenkomst geen gastheer/gastvrouw om je op te vangen en een tafel te wijzen. Daarnaast werden ook de jassen niet aangenomen, terwijl ik dit in dit restaurant wel passend vond. Personeel wa...

Lees hele review

Eten was goed. Echter de bediening had een aantal minpunten. Dit stond niet in verhouding met prijs/kwaliteit. Zo stond er bij binnenkomst geen gastheer/gastvrouw om je op te vangen en een tafel te wijzen. Daarnaast werden ook de jassen niet aangenomen, terwijl ik dit in dit restaurant wel passend vond. Personeel was vriendelijk, maar ze vroegen niet optijd of de gast iets nieuws te drinken wilde. Personeel had ook geen ‘nette’ schoenen aan, maar witte sneakers. Dit straalt, vind ik, geen klasse uit.

Daphne Gross op 26 september 2022
Geverifiëerd
Ben Wauben heeft gereageerd op 11 oktober 2022

Beste mevrouw Gross,

Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat u de prijs/kwaliteit niet in verhouding vond staan. Bedankt voor uw reactie betreft de service, we zullen hier zeker werk van maken! Om onze dienstverlening en service te verbeteren hoor ik graag meer over uw ervaring in ons restaurant. Mocht u dit willen kunt u contact opnemen via: [email protected]

Ik hoop dat we de volgende keer uw verwachting kunnen overtreffen.

Met vriendelijke groet,

Ben Wauben


"Leuke gelegenheid, modern met historie"
9.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 9

Het eten was lekker en de moeite waard. Enigszins jammer: voor de restaurantweek was er voor het hoofdgerecht keuze uit een vlees-, vis- en vegaschotel, maar het vlees (eend) was op (terwijl het niet echt druk was). Er werd een alternatief geboden, maar ik besloot de zeebaars te nemen en dat was heerlijk, net als he...

Lees hele review

Het eten was lekker en de moeite waard. Enigszins jammer: voor de restaurantweek was er voor het hoofdgerecht keuze uit een vlees-, vis- en vegaschotel, maar het vlees (eend) was op (terwijl het niet echt druk was). Er werd een alternatief geboden, maar ik besloot de zeebaars te nemen en dat was heerlijk, net als het voor- en nagerecht. Het was goed verzorgd en gemoedelijk en ik had een gezellige avond met mijn tafelgenoot. Ik had een verjaardagskaart laten liggen en het personeel was zo attent mij de volgende ochtend te bellen. Uiteindelijk stuurden ze de kaart naar me op (nadat ik een postzegelcode had geregeld). Ik ben zeer blij met de service.

Jacques op 22 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk !"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten!

Linda Remmers op 20 september 2022
Geverifiëerd
Ben Wauben heeft gereageerd op 11 oktober 2022

Beste mevrouw Remmers,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens was voor u. We zien u graag nogmaals terug in ons restaurant. Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Ben Wauben


"Prima voor een snelle hap"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

Prima voor een snelle hap, maar het was zeker niet bijzonder.

Chantal de Jong op 16 september 2022
Geverifiëerd
Ben Wauben heeft gereageerd op 17 september 2022

Hallo mevrouw de Jong,

Hartelijk bedankt voor uw review. Om onze dienstverlening te verbeteren hoor ik graag wat uitgebreidere feedback van u. U kunt dit eventueel mailen naar [email protected]

Ik hoor graag van u.

Met gastvrije groet,

Ben Wauben

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sittard e.o.

Toon telefoonnummer

Over The College

Keuken: Frans

Gevestigd in de DoubleTree by Hilton Sittard is restaurant The College te vinden. In het magnifieke pand, wat van origine een schoolgebouw was, is nu een hotel gevestigd waar je heerlijk kunt slapen én dineren! De verrassende keuken laat je verbazen hoe lekker de Franse keuken kan zijn. De keukenbrigade van restaurant The College doet zijn uiterste best om je smaakpapillen continue te verrassen met ieder gerecht dat ze serveren.

Kom het zelf ervaren en geniet van het heerlijke eten van The College in Sittard!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Sittard e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden