Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Klaas Culinair Veghel

Klassiek, Modern | €€

Culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen € 570,-

Klaas Culinair Veghel

Klassiek, Modern | €€

Culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen € 570,-

Restaurant Week
Culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen
€ 570,-

Waag je aan een spannende culinaire twist... In huis! Tijdens deze editie serveert Klaas Culinair Veghel bij jou in huis! Met een diner aan huis van thuiskok Klaas Culinair Veghel ben je verzekerd van heerlijk eten wat ook nog eens verrassend wordt gepresenteerd met kooktechnieken uit de klassieke Franse keuken met een modern jasje. Niets is te gek voor Klaas: hij komt graag bij je langs voor bijvoorbeeld thuisdiners, huwelijksdiners, 21 diners of zelfs barbecues.

Speciaal voor DiningCity biedt Klaas Culinair Veghel een Culinaire thuisdiner (incl. wijn) met thuiskok voor 6 personen met 3-gangen (inclusief wijn) voor € 570,-. Thuiskok Klaas serveert zijn 3-gangen inclusief wijn aan voor groepen vanaf 6 personen.

Let op:
+ Bij het maken van je reservering, selecteer je 1 persoon: dit is het menu voor 6 personen en de prijs van het menu van 6 personen. Je reserveert dus eigenlijk het menu voor 6 personen!
+ De gereserveerde tijd en datum liggen niet direct vast: thuiskok Klaas belt je gelijk als de reservering binnen is zodat de precieze datum en tijd gepland kan worden.
+ Geef in het reserveringsformulier de (dieet)wensen door, zo kan de chef hier rekening mee houden.
+ Prijs voor het menu is €570 voor 6 personen, €665 voor 7 personen, €760 voor 8 personen en enzovoort.
+ Zie 'Over Klaas Culinair' meer informatie over Klaas Culinair Veghel.
+ Klaas Culinair komt door het hele land aan huis, dus niet alleen in Veghel.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Klaas Culinair Veghel

Plattegrond Alle restaurantdeals in Veghel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Klaas Culinair Veghel

Keuken: Klassiek, Modern

Haal de kok (letterlijk en figuurlijk) naar boven in je eigen huis! Klaas Culinair, met Veghel als thuisbasis, gaat het hele land door om thuis bij je te koken! Met Klaas Culinair ben je verzekerd van een heerlijk avondje met vrienden of familie mét fenomenale gerechten. Kok aan huis Klaas kookt voornamelijk gerechten uit de klassieke Franse keuken. Deze presenteert hij vervolgens in een modern eigentijds jasje. Niets is te gek, zo komt de thuiskok bij je langs voor thuisdiners, huwelijksdiners, 21 diners of voor een zomerse barbecue. Naast een heerlijk diner regelt Klaas Culinair ook een feestelijk gedekte tafel welke zij voorzien van mooi servies, bestek, glaswerk, linnen, kandelaars en bloemen.

Voorafgaand aan het diner aan huis is het belangrijk dat Klaas Culinair goed weet wat jouw wensen zijn. Deze inventarisatie gaat veelal telefonisch. Voor grote groepen heeft het de voorkeur om met je af te spreken op de locatie waar het diner plaats gaat vinden. Zij kunnen dan gelijk zien wat voor keuken er aanwezig is, en welke materialen er eventueel nog ingehuurd moeten worden.

Wanneer nodig jij Klaas Culinair uit om de sterren van de hemel te koken in jouw keuken?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Veghel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden