Brasserie Rita

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
9,0 (48 reviews)
96% aanbevolen
Restaurant Week XXL

Genoeg keus tijdens de Restaurant Week XXL. Is je favoriete restaurant al volgeboekt? Kijk dan eens voor tafels op door de weekse dagen.

Wat 48 mensen zeggen over Brasserie Rita

9.0 Gebaseerd op 48 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke ontdekking in Eindhoven "
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, vooral de eerste paar gangen. Er was een nieuwe menukaart dus niet alles liep even soepel (hadden wij het idee). Soms best lang wachten. Maar zeker voor herhaling vatbaar. Mooie locatie ook.

Eetje op 31 oktober 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk avondje uit"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. Ook de combinatie van de wijn met de gerechtjes was perfect.

Carla op 31 oktober 2022
Geverifiëerd

"Fantastisch "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Echt een aanrader, en het eten was magnificent

Kristina Angeloska op 30 oktober 2022
Geverifiëerd

"Jammer, dit 5 gangen diner was een grote teleurstelling!"
3.0 Keuken 2 | Service 5 | Sfeer 2

Op 21 okt. 2022 schoven we aan voor een vijfgangen verrassingsdiner bij Brasserie Rita. Het restaurantgedeelte van het gebouw komt nogal koud en sober over door het hoge plafond en de harde en weinig luxe materialen die zijn gebruikt. Met metershoge planten probeert men deze indruk te verzachten. Het verrassingsdine...

Lees hele review

Op 21 okt. 2022 schoven we aan voor een vijfgangen verrassingsdiner bij Brasserie Rita. Het restaurantgedeelte van het gebouw komt nogal koud en sober over door het hoge plafond en de harde en weinig luxe materialen die zijn gebruikt. Met metershoge planten probeert men deze indruk te verzachten. Het verrassingsdiner liep helaas uit op een teleurstelling door de tegenvallende gerechtjes, in de sfeer van iet-wiet-waai-weg liflafjes. In telegramstijl: goedkope ingrediënten, geen mooie smaakcombinaties en moeilijk te snijden vlees van het Sashi rund. Het nagerecht sloeg echt alles. Het bestond uit een stukje bruine gelei, omringd door half gesmolten toffees, afgemaakt met een chocolade saus. Niet doorheen te komen... en daarom ook terug gestuurd. De bediening was jeugdig, vol goede moed en soms ontwapenend grappig ("Dit was mijn presentatie" en "Ja, dit menu doen we nu voor het eerst"). Dat gold niet voor de dame in witte kokskleding die verhaal kwam halen, nadat we tegen de bediening iets gezegd hadden over het nagerecht. Het was een prima nagerecht, zei ze op bitse toon, want ze had het zelf geproefd! Bij deze logica sta je machteloos. Nadat we om de rekening vroegen, had ze zich herpakt. We hoefden alleen de drankjes te betalen. Liever hadden we natuurlijk van een mooi diner genoten, in een sfeervolle omgeving. Jammer. Het was niet voor herhaling vatbaar!

Peter op 25 oktober 2022
Geverifiëerd
Team Brasserie Rita heeft gereageerd op 26 oktober 2022

Beste Peter,

heel spijtig om te horen dat jullie diner niet bevallen is! We proberen altijd om voor iedereen een mooie avond te verzorgen. We zullen je feedback bespreken om de ervaring voor onze gasten beter te maken, bedankt voor je reactie!

met vriendelijke groet, Team Rita


"Rita"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Wissel van menu, vlees had gaarder gemogen, voor de rest top!

Petje op 22 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Rita

Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten

Chef-kok Ron van de Wiel en zijn team koken vanuit de Franse klassieke keuken, waarbij moderne smaken uit de wereldkeuken te herkennen zijn. Karakteristieke producten en vakmanschap staan in alle gerechten centraal. Het lekkerste uit de zee en het mooiste van het land worden begeleid door verrassende smaken.

Het culinaire team werkt nauw samen, wat resulteert in een prachtige kaart met smaakvolle gerechten die niet alleen tongstrelend zijn, maar ook een lust voor het oog.

Laat je verrassen door de oprechte gastvrijheid en ervaar een heerlijke avond uit op de oudste plek van Eindhoven!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden