Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Restaurant Lokaal

Modern, Nederlands | €€€ | Menu
8,6 (6 reviews)
83% aanbevolen

4 Impressies Gault&Millau diner + Glas Champagne € 57,50

Restaurant Lokaal

Modern, Nederlands | €€€ | Menu
8,6 (6 reviews)
83% aanbevolen

4 Impressies Gault&Millau diner + Glas Champagne € 57,50

Restaurant Week
4 Impressies Gault&Millau diner + Glas Champagne
€ 57,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Restaurant Lokaal is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 4 Impressies Gault&Millau diner + Glas Champagne bij restaurant Restaurant Lokaal voor maar € 57,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
6 Impressies Gaul&Millau diner + Glas Champagne
€ 67,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Restaurant Lokaal is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 6 Impressies Gaul&Millau diner + Glas Champagne bij restaurant Restaurant Lokaal voor maar € 67,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4 Impressies Gault&Millau lunch + Glas Champagne
€ 57,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Restaurant Lokaal serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4 Impressies Gault&Millau lunch + Glas Champagne.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Restaurant Lokaal? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 57,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 6 mensen zeggen over Restaurant Lokaal

8.6 Gebaseerd op 6 reviews. 83% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima eten, maar de sfeer kan wel wat verbetering gebruiken"
6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

Lekker gegeten, prima vondsten. Tegelijk toch ook wel wat aandachtspunten: je komt lekker lunchen, en dan kom je in een grote zaal terecht, naast een deur waar een afgesloten bijeenkomst plaatsvindt. Naast je zit een meneer te werken op een laptop, dat is toch niet wat je verwacht als je culinair gaat eten. We miste...

Lees hele review

Lekker gegeten, prima vondsten. Tegelijk toch ook wel wat aandachtspunten: je komt lekker lunchen, en dan kom je in een grote zaal terecht, naast een deur waar een afgesloten bijeenkomst plaatsvindt. Naast je zit een meneer te werken op een laptop, dat is toch niet wat je verwacht als je culinair gaat eten. We misten bijvoorbeeld ook amuses om in de sfeer te komen, of een heel eenvoudige fles water. Het werd niet eens gevraagd. Jammer, want met dat soort simpele dingetjes kom je toch meer in de sfeer.

Paul Smink op Vandaag
Geverifiëerd

"Een aanrader "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Een proeverij in vier gangen met gerechten die je zelf niet verzint. De smaken zijn goed uitgedacht en je proeft vanalles. Zeer fijn gegeten, telkens goede uitleg gehad en we konden een prima ritme houden.
Alle lokale smaken kwamen samen op onze borden.
We komen zeker nog terug!

Hermanus op 12 maart 2024
Geverifiëerd

"toveren met voedsel"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

cirulair voedel bereiden met streekproducten met zeer hoogwaardige smaak, toveren op hoog niveau, aanrader!

W.C. De Jonge op 01 augustus 2023
Geverifiëerd

"het eten is verrassend en goed"
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

We hebben buiten geluncht, maar volgens ons is er een vergissing gemaakt in de tafel waar we konden gaan zitten. We zaten aan een vrij klein simpel tafeltje (enige plek met schaduw). Blijkbaar wordt het meer sjieke gedeelte met opgedekte tafels niet gebruikt in de middag. Op zich niet erg, maar zou in combinatie met het eten wel een andere sfeer kunnen geven. Achteraf gezien wel jammer.

SB op 25 juni 2023
Geverifiëerd
Restaurant Lokaal heeft gereageerd op 03 juli 2023

Beste SB, hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant en voor de review. Het is inderdaad zo dat wij tijdens de lunch op het terras geen onderscheid maken qua locatie, omdat we dan graag de tafels in de schaduw toewijzen. Wij denken dat onze collega's die middag het Lokaal terras al gereed aan het maken waren voor het diner, vandaar dat u de tafels opgedekt zag staan. Voor een volgende keer kleden we graag uw tafel iets meer aan. Fijn dat het eten goed was en u al met al een fijne middag had. Graag tot een volgende keer.


"Geweldig"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer verrassende gerechtjes, belevenis, smaakexplosies, gedurfde combinaties, erg lekker en zeer apart en grotendeels lokaal!. Kaartje met qr code bij ieder gerecht geeft uitgebreide uitleg over gebruikte producten en waarvandaan. Vriendelijke bediening, we kwamen een dag te vroeg: geen probleem!

Mies De Jonge op 27 maart 2023
Geverifiëerd
Restaurant Lokaal heeft gereageerd op 27 maart 2023

Beste Mies, hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant en voor de prachtige review die u geschreven hebt. Mooie woorden, fijn om te horen! Graag tot een volgende keer.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doetinchem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Lokaal

Keuken: Modern, Nederlands

In de prachtige omgeving van Doetinchem ligt restaurant Lokaal. Bekroond met de bijzondere groene Michelinster. De chef's zorgen voor meer dan alleen een lekker bord eten. Zo streven ze naar het in stand houden van ambachten rondom het restaurant. Daarbij speelt het milieu een belangrijke rol. Het hele menu is dan ook geïnspireerd door de seizoenen en de vakmensen die restaurant Lokaal dagelijks voorzien van hun mooiste producten. Restaurant Lokaal biedt een onvergetelijke ervaring en neemt je mee in het boer-tot-bord concept. Laat je door de chefs, gastheren en gastvrouwen meenemen op een reis door de prachtige Achterhoek en ontdek de verhalen achter de heerlijke gerechten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Doetinchem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden