Proefverlof
Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu3-gangen Chef's diner € 39,50
Proefverlof
Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu3-gangen Chef's diner € 39,50
Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 39,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Proefverlof is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Proefverlof voor maar € 39,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 14 mensen zeggen over Proefverlof
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik vond het gewoontjes. Had me er meer bij voor gesteld gezien de website. En ook gezien de restaurant week.
Eten was heerlijk, bediening vriendelijk. Mooi restaurant. Niks op aan te merken
het eten was erg lekker en mooi opgemaakt. De bediening erg vriendelijk en behulpzaam.
Heerlijk 3 gangen diner en vlotte attente bediening!
Heerlijke verrassende combinaties van
Ingrediënten. Het was goed uitgebalanceerd kwa hoeveelheid . Jammer dat je patat ( helaas geen aardappel variant als keuze had) salade ook extra erbij moeten bestellen maar die was erg verrassend van smaak . Water meloen met Griekse kaas en rucola.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.
Over Proefverlof
Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
Crimineel goed genieten bij Drink & Eetlokaal Proefverlof te Leeuwarden. Het eetlokaal is gevestigd in de oude gevangenis van Leeuwarden waar het terras ook beschikt over een terras aan het water: perfect voor de zonnige dagen. De elementen van de gevangenis, de Blokhuispoort, zijn veelal terug te zien in het restaurant. Daarbij heeft de chef voor ieder wat wils: uitgebreide vegetarische opties, wereldse smaken en hippe interpretaties van streetfood, aldus de Michelingids. Daarbij probeert de chef zo veel mogelijk aan no waste te doen waardoor ieder product optimaal benut wordt voor de gerechten van het Proefverlof.