Proefverlof
Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu3-gangen Chef's diner € 39,50
Proefverlof
Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu3-gangen Chef's diner € 39,50
Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 39,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Proefverlof is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Proefverlof voor maar € 39,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 14 mensen zeggen over Proefverlof
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten. Werd goed rekening gehouden met glutenallergie.
Lekker eten en gezellige sfeer.
Helaas kwamen we er op de bon achter dat de restaurantjes deal van 29,95 onaangekondigd en aangevuld werd met de extra’s friet en salade. Hierdoor geen fooi achtergelaten…
Lekker!
Op mijn verjaardag met de familie hier gegeten en later nog eens met vrienden en beide keren waren mijn gasten en ikzelf heel enthousiast, zowel over de ambiance, het betrokken personeel en het heerlijke eten.
Bediening zeer matig . Slecht geïnformeerd en geïnteresseerd. Eten ziet er mooi uit maar smaken blijven daarbij.achter. Rekening wordt gepresenteerd via een mobiel waardoor je slecht overzicht hebt. Je voelt je jiet als gast behandeld maar als verdienmodel. Geen aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.
Over Proefverlof
Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
Crimineel goed genieten bij Drink & Eetlokaal Proefverlof te Leeuwarden. Het eetlokaal is gevestigd in de oude gevangenis van Leeuwarden waar het terras ook beschikt over een terras aan het water: perfect voor de zonnige dagen. De elementen van de gevangenis, de Blokhuispoort, zijn veelal terug te zien in het restaurant. Daarbij heeft de chef voor ieder wat wils: uitgebreide vegetarische opties, wereldse smaken en hippe interpretaties van streetfood, aldus de Michelingids. Daarbij probeert de chef zo veel mogelijk aan no waste te doen waardoor ieder product optimaal benut wordt voor de gerechten van het Proefverlof.
Goedemorgen Francisca, bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer.