Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2024!

Vena D'oro

Klassiek, Italiaans | €€ | Menu
8,9 (9 reviews)
89% aanbevolen

Wat 9 mensen zeggen over Vena D'oro

8.9 Gebaseerd op 9 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Zondagavond diner"
8.3 Keuken 5 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben hier voor de 2e keer gegeten
De eerste keer vonden we het eten geweldig lekker en verrassend. Deze keer vonden we het weinig creatief en erg zout
Voorgerecht 2 grote ballen gehakt in tom. Saus / inktvis salade 2e gerecht pasta met worst en een onbeduidend sausje/ pasta met schelpdieren hoofd gerecht stu...

Lees hele review

We hebben hier voor de 2e keer gegeten
De eerste keer vonden we het eten geweldig lekker en verrassend. Deze keer vonden we het weinig creatief en erg zout
Voorgerecht 2 grote ballen gehakt in tom. Saus / inktvis salade 2e gerecht pasta met worst en een onbeduidend sausje/ pasta met schelpdieren hoofd gerecht stukje varkensvlees met een vruchtenpuree/ moot vis met een neutraal sausje en aardappelblokjes nagerecht tiramisu
Veel eten, niet echt geweldig, jammer want de vorige keer was het fantastisch
Gezellig restaurant. Heel aardige bediening en heerlijke wijn

Marjon op 23 oktober 2023
Geverifiëerd

"Gezellige avond in dit sfeervolle restaurant lekker gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Smaakvol ingericht restaurant, vriendelijk personeel erg behulpzaam, we waren gegaan voor de 4 gangen van de chef, we konden makkelijk binnen het vlees gerecht wissen van varkens naar rund. Was totaal geen probleem 👍 alles gerechten werden aangepast en werd het varkensvlees vervangen. We vonden de spaghetti wel wat...

Lees hele review

Smaakvol ingericht restaurant, vriendelijk personeel erg behulpzaam, we waren gegaan voor de 4 gangen van de chef, we konden makkelijk binnen het vlees gerecht wissen van varkens naar rund. Was totaal geen probleem 👍 alles gerechten werden aangepast en werd het varkensvlees vervangen. We vonden de spaghetti wel wat aan de zouten kant, dit overheerste, dit was het enige wat voor ons te zout was, de verdere gerechten incl het nagerecht waren lekker. Alles was mooi opgemaakt op de borden. Super
We komen zeker terug !

Ronald en Els op 25 september 2023
Geverifiëerd

"Dineren op dakterras"
7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

Tijdens de restaurantweek kiezen wij al jaren voor een restaurant, dat wij niet eerder hebben bezocht.
Het was een heerlijke avond op het dakterras. Petje af voor de bediening tijdens deze warme zomeravond. Genoten van eerste 3 gangen. Gevolgd door een smal glas met oa geschaafd ijs, jus en limoen. Servet en lepelt...

Lees hele review

Tijdens de restaurantweek kiezen wij al jaren voor een restaurant, dat wij niet eerder hebben bezocht.
Het was een heerlijke avond op het dakterras. Petje af voor de bediening tijdens deze warme zomeravond. Genoten van eerste 3 gangen. Gevolgd door een smal glas met oa geschaafd ijs, jus en limoen. Servet en lepeltje lagen klaar voor een dessert. Tot onze verbazing was de koude scroppino (zonder sorbetijs) het dessert. De keuken had dit vanwege het warme weer als dessert bedacht. We dachten aan een extraatje vanwege de restaurantweek. Jammer om zo de avond af te ronden.

Fan van restaurantweek op 13 september 2023

"Lekker eten bij cw"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Lekker gegeten, attente bediening. Sfeervolle zomerse ambiance op het dakterras. Iets meer uitleg bij de gangen zou goed zijn. Perfecte toelichting bij de wijn. Zeer de moeite waard om een keer anders Italiaans te eten dan pizza.

De Rotterdammer op 11 september 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit restaurant ligt wat verstopt in een wijk, maar is het is heel verrassend als met een prachtig uitzicht en een leuk terras!
Het eten smaakt voortreffelijk. De bediening heel vriendelijk. Al met al een aanrader!

CMC op 07 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Barendrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vena D'oro

Keuken: Klassiek, Italiaans

Restaurant Vena d’Oro is dé Italiaanse hotspot van Barendrecht en omstreken. Geniet van authentiek Italiaanse gerechten terwijl je uitkijkt over het rustgevende water. Het restaurant heeft een nieuwe stijlvolle inrichting, waar je in een sfeervolle omgeving kan genieten. Het team, onder leiding van Chef Kok Paolo Basile, zit vol met kennis en ervaring over de Italiaanse keuken. Ze werken met de meest verse en pure ingrediënten die zorgen voor de meest smaakvolle gerechten.

Wanneer laat jij je verrassen door de heerlijke keuken van restaurant Vena d’Oro?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Barendrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden