Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week 2024!

Hoeve Landzicht

Nederlands |

3-gangen All You Can Grill € 29,50

Restaurant Week
3-gangen All You Can Grill
€ 29,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Hoeve Landzicht is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen All You Can Grill bij restaurant Hoeve Landzicht voor maar € 29,50? Reserveer dan nu! Het menu omvat een 3-gangen menu waar je tussendoor kunt bijbestellen. Vooraf wordt een broodje met kruidenboter geserveerd in combinatie met een soep, gevolgd door een proefplank wat gedeeld kan worden per tafel met vlees, vis, groente en fruit met bijgerechten zoals salade. Ook bij de proefplank kan bijbesteld worden. En last but not least een dessert van de chef.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Hoeve Landzicht

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwer ter Aa e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hoeve Landzicht

Keuken: Nederlands

Geniet van onvergetelijke momenten bij Hoeve Landzicht in Nieuwe Ter Aa. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, bij de Hoeve Landzicht laat elk seizoen zich van zijn mooiste kant zien. Midden in het Groente Hart ligt Hoeve Landzicht centraal tussen de drukke steden Amsterdam en Utrecht. Ontsnap aan de drukte en geniet in een oase van rust bij Landzicht welke is omringd met uitgestrekte weilanden. Dag in dag uit ontvangt het personeel de gasten met een gastvrij onthaal en kunnen ze niet wachten om hun passie met je te delen in een sfeervolle ambiance. Met allure, stijl en sfeer als sleutelwoord. Geniet van een verrukkelijke culinaire avond in het huiselijk ingerichte restaurant, waar gewerkt wordt met biologische, veelal streek- en seizoensgebonden ingrediënten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Nieuwer ter Aa e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden