Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Bar Bistro L’Entrée

Frans | €€ | Menu

3-gangen Rising Star lunch € 45,-

Restaurant Week
3-gangen Rising Star lunch
€ 45,-

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Bar Bistro L’Entrée serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Rising Star lunch .

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Bar Bistro L’Entrée? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 45,-.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
4-gangen Rising Star lunch
€ 50,-

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Bar Bistro L’Entrée serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Rising Star lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Bar Bistro L’Entrée? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 50,-.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Bar Bistro L’Entrée

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bar Bistro L’Entrée

Keuken: Frans

Betreed de betoverende wereld van Bar Bistro L'Entrée in het hart van Rijswijk, waar de informele charme van een Franse bistro wordt gecombineerd met een menu dat een eerbetoon is aan de klassieke Franse keuken. Sinds de jaren '60, toen de eerste bistro's in Nederland openden, heeft Bar Bistro L'Entrée een reputatie opgebouwd die teruggaat naar de Franse culinaire tradities. Op de menukaart vind je tijdloze Franse klassiekers, waaronder de kenmerkende boeuf Bourguignon, steak tartare en heerlijke kreeft.

Bij L'Entrée draait alles om het creëren van een authentieke Franse culinaire ervaring. Geniet van smaakvolle uiensoep, perfect gegrilde steaks met béarnaise saus en verfijnde kreeftgerechten. De uitgebreide wijnkelder bewaart met zorg geselecteerde wijnen van Savarin Fine Dining en Bistro L'Entrée, waardoor je diner of lunch een extra dimensie krijgt. Reserveer nu en laat je verwennen door de Franse gastronomie bij Bar Bistro L'Entrée.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden