Pieters Restaurant*
Frans, Nederlands | €€€ | Menu4-gangen Lazy Sunday Michelin lunch € 78,-
Pieters Restaurant*
Frans, Nederlands | €€€ | Menu4-gangen Lazy Sunday Michelin lunch € 78,-
Restaurant Week
4-gangen Lazy Sunday Michelin lunch
€ 78,-
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Pieters Restaurant* serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Lazy Sunday Michelin lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Pieters Restaurant*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 78,-.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Michelin diner
€ 88,-
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Pieters Restaurant* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Michelin diner bij restaurant Pieters Restaurant* voor maar € 88,-? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 77 mensen zeggen over Pieters Restaurant*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Kakelverse producten en met liefde bereidt.
Leuke bediening, fijne muziek. We komen zeker terug
Het eten was prima in orde en verrassend.
We hebben heerlijk gegeten. Alles goed verzorgd tot in de puntjes.
Bediening was perfect en vriendelijk. We gaan zeker nog een keer terug.
Heel leuk en lekker menu. Asperge echter in geen enkel gerecht de hoofdrol. Kwalitatief erg mooie producten gebruikt. Heerlijke wijn. Aanrader!
Eerste Pinksterdag weer erg lekker gegeten bij Pieter's Restaurant. Een parel middenin de Krimpenerwaard. Wij hebben het 5 gangen verjaardagsmenu incl. een heerlijk aperitief van champagne met een vleugje vlierbloesemsiroop en een gemarineerde kumquat. Als amuse kregen we een aspergeparfait met gerookte wilde paling...
Lees hele reviewEerste Pinksterdag weer erg lekker gegeten bij Pieter's Restaurant. Een parel middenin de Krimpenerwaard. Wij hebben het 5 gangen verjaardagsmenu incl. een heerlijk aperitief van champagne met een vleugje vlierbloesemsiroop en een gemarineerde kumquat. Als amuse kregen we een aspergeparfait met gerookte wilde paling en rouille, het voorgerecht was een geroosterde Canner kreeft met pompoenmousse, rettichsalade en zonnepitjes, het tussengerecht was Tongschar Meuniere met scheermessen , citrusvruchten en bruine boter, het tweedetussengerecht was een stukje geroosterde Boerderijkip borst met polenta, kippenvel en stukje foie gras. Het hoofdgerect zuiglam Texelaar (bout en vang) met asperges, lamsoortjes en chorizojus. Als dessert namen wij het kaasplankje welke zeer origineel gepresenteerd werd. Het menu was niet alleen een plaatje voor het oog, maar Pieter weet in ieder gerecht de originele smaak van de ingrediënten te behouden. De beide gastvrouwen verstaan hun vak. Ik verheug me nu al op de volgende keer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergambacht e.o.
Over Pieters Restaurant*
Keuken: Frans, Nederlands
In het hart van het Groene Hart, te Bergambacht, viert Restaurant Pieters in 2024 zijn tienjarig bestaan. Sinds de opening in 2014, onder de gepassioneerde leiding van Pieter en Paula, heeft het restaurant een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd: van het winnen van de Gouden Pollepel in het eerste jaar, tot het verwerven van een Michelinster in 2021 en het behalen van 14.5 Gault&Millaupunten.
Pieter, SVH-Meesterkok sinds 2009, heeft als chef de cuisine bij verschillende gerenommeerde restaurants gewerkt, waaronder Cour du Nord*, Corona*, Puccini, en Chagall*. Zijn culinaire reis begon bij Sancerre in Amsterdam en omvatte een stage bij The Restaurant*** van Marco Pierre White in Londen.
Paula, zijn vrouw en partner in het restaurant, heeft haar passie voor gastvrijheid en wijn laten bloeien. Samen hebben zij de uitstraling en inrichting van hun restaurant bepaald. Paula's expertise strekt zich uit tot de mooie wijncollectie van Pieters Restaurant, terwijl zij ook de administratieve kant van het restaurant verzorgt.