Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Singel 101

€ 28,50

3-gangen Chef's diner

Singel 101

9,0 (176 reviews)

3-gangen Chef's diner € 28,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Singel 101 is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Singel 101 voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Het restaurant werkt op de vrijdag en zaterdagavond met shifts. De eerste shift begint om 17:30 en de tweede shift om 20:30. Dit betekent dat de vroege shift een tafel tot 20:15 kan reserveren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 176 mensen zeggen over Singel 101

9.0
(176 reviews)
Eten
9.1
Service
9.2
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Eten op hoog niveau"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Elk gerecht wordt op verrassende wijze opgediend en geven een ware explosie van smaken.

Small 059551fe7d
Els Bakker op 06 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Delicious food, our favourite was the salmon, it was melt in your mouth and so tasty! The service is fantastic and the staff are noticeably happy when they see you are enjoying the meal!

Joe op 06 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Aanrader!

Marliz van der Hoek op 16 februari 2020
Geverifiëerd

"Niet de moeite waard"
4.7 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 4

We hadden gereserveerd met het 3 gangen menu plus bubbels voor 33 euro. Bij binnenkomst wist de mannelijke ober dit niet. Al met al is dit restaurant niet wat het pretendeerde te zijn. We vonden de ober niet galant zoals op TheFork staat in de reviews maar met vlagen onbeleefde snelle man die weinig interesse voor z...

Lees hele review

We hadden gereserveerd met het 3 gangen menu plus bubbels voor 33 euro. Bij binnenkomst wist de mannelijke ober dit niet. Al met al is dit restaurant niet wat het pretendeerde te zijn. We vonden de ober niet galant zoals op TheFork staat in de reviews maar met vlagen onbeleefde snelle man die weinig interesse voor z’n gasten heeft. Bij binnenkomst probeerde hij alle gasten in plaats van een 3 gangen menu een 4 of 5 gangen te verkopen. Er werd gevraagd naar dieet wensen maar je kreeg amper tijd om je zegje te doen (rauw vlees nee hoor is er niet, rauwmelkse kazen nee hoor ook oké mooi!). Een vrouw aan een andere tafel zei liever geen vis te willen bij haar 5 gangen. De ober wilde wel ‘een uitzondering maken want daar hadden ze met de inkoop niet op gerekend’. Vervolgens kwam de ober terug bij haar om te vragen of ze we zeebaars wilde, nou goed vooruit, vervolgens kwam hij weer terug of ze niet ook schelvis filet wilde. Nee? Nou dan werd het voor mevrouw 4 gangen want er was geen alternatief. Het eten van ons was lekker op smaak En leuk gepresenteerd op het bord maar veel te weinig. we hadden echt niet genoeg gegeten na 3 gangen. Tussendoor kwam er een soort pomorori toastje voorbij of we er ieder 1 van het bord met 4 wilden pakken. De andere 2 gingen naar andere gasten. Uitleg bij de gerechten was er Vluchtig . Veel werd opgelost met de term fusion en moest je bij elkaar gewoon lekker opeten. glazen wijn werden mager ingeschonken wel 6 euro per glas. Besloten geen koffie meer te doen. De rekening kwam, 35 op ipv 33 pp voor het menu. We zijn er maar niet over begonnen. Bij het afrekenen vroeg meneer terwijl hij op het bonnetje keek wat we wilden afrekenen? Nou 82 euro zoals op het bonnetje stond. Hij was brutaal genoeg om nog een tweede keer om fooi te vragen; we wisten dat de fooi er niet bij in zat? Ja.. ongelooflijk. De koffie hebben we 100 meter verder op bij café van Zuylen besteld. We vonden het pretentieus, ongeïnteresseerd en onbeleefde bediening, het eten was lekker maar veel te weinig. De sfeer beneden was wel goed, als je boven zit zit je een stuk minder gezellig. Voor ons een afknapper en geen aanrader.

Linda Vriend op 15 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was bijzonder, onverwacht en heel erg lekker. De service en sfeer was warm! Kortom dankzij alle aandacht een geweldige avond.

Roos Schabracq op 08 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Singel 101 1012 VG Amsterdam

Over Singel 101

Aan de prachtige grachten van Amsterdam is het elegante restaurant Singel 101 gevestigd. In de internationale keuken wordt gewerkt met overheerlijk verse en biologische seizoensgebonden producten. De chef weet deze kwalitatief overheerlijke ingrediënten om te toveren in verrukkelijke gerechten die zorgen voor een unieke ervaring. Dankzij het smaakvolle interieur kan je genieten van de culinaire gerechten die met liefde geserveerd worden.

Wanneer kom jij kennismaken met deze voortreffelijke keuken en genieten van hoogstaande gerechten bij restaurant Singel 101?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
C3d948078a

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden