Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Oriole

Mediterraans, Modern | €€ | Menu
8,5 (61 reviews)
89% aanbevolen

4-gangen Lunch du Chef € 49,-

Oriole

Mediterraans, Modern | €€ | Menu
8,5 (61 reviews)
89% aanbevolen

4-gangen Lunch du Chef € 49,-

Restaurant Week
4-gangen Lunch du Chef
€ 49,-

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Oriole serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 4-gangen Lunch du Chef.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Oriole? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 49,-.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 61 mensen zeggen over Oriole

8.5 Gebaseerd op 61 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Nice place, disappointing food and host."
7.0 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 9

It was a strange welcoming from the host. We were only 14 minutes late because of traffic jam. The first thing the man (host, who brought us to the table) said was that we were 41 minutes late which is much too late. so I showed hem my booking. Anyway, the waiter was nice. We had the 4 course menu. One course with...

Lees hele review

It was a strange welcoming from the host. We were only 14 minutes late because of traffic jam. The first thing the man (host, who brought us to the table) said was that we were 41 minutes late which is much too late. so I showed hem my booking. Anyway, the waiter was nice. We had the 4 course menu. One course with fish and one course with asparagus. The food of the first three course were very plain and had no taste or any seasoning at all. This is very disappointing. What happened with the chef? The ham was forgotten with the asparagus at the 3rd course. But I found this out when we were home when I read the menu again to write the review. Did someone with no experience cooked that food? Surprisingly, the dessert was very good. Lavender madelain with port ice cream.

Jan Willem op 15 april 2024
Geverifiëerd

"Wij hadden er meer van verwacht"
6.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 8

We hadden er meer van verwacht.

Foodlover op 14 april 2024
Geverifiëerd

"Nice"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

The setting is wonderful. Food was also god. Will visit again when the menu is updated.

Frijo op 04 maart 2024
Geverifiëerd

"Op zich een mooie aanbieding"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Aanbieding 4-gangenmenu
Prijs aanbieding € 49,- per persoon

Zie bijlage, jammer dat je dan als een soort bedelaar opnieuw op de aanbieding moet attenderen. Een beetje een domper op de mooie avond.

Dietrich Vastenburg op 01 maart 2024
Geverifiëerd

"Raar menu, maar wel lekker!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De entourage is zeer sfeervol, de bediening uitstekend. het was even wennen aan het vreemde menu: twee keuzes voor een vast menu 3 of 4 gangen. Het voorgerecht was zoals gebruikelijk vis of vlees; het hoofdgerecht echter was vis van de dag of pompoen (dus vis of vegetarisch). Aangezien de vis van de dag niet mijn sm...

Lees hele review

De entourage is zeer sfeervol, de bediening uitstekend. het was even wennen aan het vreemde menu: twee keuzes voor een vast menu 3 of 4 gangen. Het voorgerecht was zoals gebruikelijk vis of vlees; het hoofdgerecht echter was vis van de dag of pompoen (dus vis of vegetarisch). Aangezien de vis van de dag niet mijn smaak was en mijn eetpartner geen vis lust was er alleen een vegetarische keuze. Dat mensen vegetarisch willen eten moeten zij weten, maar ik wil daar niet toe gedwongen worden. De "onttsnappingskeuze" was pasta (ook vegetarisch). Als je koos voor vlees dan kon dat alleen a la carte voor de volle mep. Waarom niet gewoon voor hoofdgerecht kiezen voor vis of vlees. De kwaliteit van het diner was overigens uitstekend.

Peter op 21 februari 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Oriole

Keuken: Mediterraans, Modern

Oriole is een informele, ontspannen bistro dat een van de meest geliefde en erkende keukens ter wereld viert; de mediterrane keuken. Het seizoensgebonden menu bevat herkenbare mediterrane gerechten die gekenmerkt worden door eenvoud, karakter en smaak.
Geniet van een heerlijke aperitivo op het terras, een snelle lunch of een uitgebreid mediterraan diner met een grote groep vrienden in het relaxte en uitnodigende interieur, dat u meevoert naar de mediterrane kust met haar weelderig groene omgeving.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden