Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Brasserie De Koepel

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
8,4 (40 reviews)
85% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 34,-

Brasserie De Koepel

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
8,4 (40 reviews)
85% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 34,-

Restaurant Week
3-gangen Chef's diner
€ 34,-

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Brasserie De Koepel is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's diner bij restaurant Brasserie De Koepel voor maar € 34,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
5-gangen Chef's diner
€ 55,40

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Brasserie De Koepel is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Chef's diner bij restaurant Brasserie De Koepel voor maar € 55,40? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 40 mensen zeggen over Brasserie De Koepel

8.4 Gebaseerd op 40 reviews. 85% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Restaurant week"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

De twee cappuccino voor 11,40 die veel te heet was zonder schuimkraag een echte afknapper. Geen verontschuldiging toen we hier een opmerking over maakte.

Hans op 14 april 2024
Geverifiëerd

"Jammer…"
4.3 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 3

We hadden er veel van verwacht, misschien was dat het wel. Het was het net niet. Eten en de wijn waren prima, de bubbels waren het hoogtepunt van de avond, maar de bediening was ongeïnteresseerd en moest zich continue corrigeren. Om de drankjes moest je vragen. Je kreeg het idee dat ze liever dicht waren geweest op Eerste Paasdag, jammer…

Mart op 01 april 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk"
8.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 9

We hebben heerlijk gegeten en de service was uitstekend. De chef heeft rekening gehouden met onze wensen en het verrassingsmenu was uitstekend. We vonden het wel jammer dat er 12 euro werd gerekend voor tweemaal warm water. Mijn vriendin had namelijk geen thee, maar warm water besteld omdat ze haar eigen thee heeft ...

Lees hele review

We hebben heerlijk gegeten en de service was uitstekend. De chef heeft rekening gehouden met onze wensen en het verrassingsmenu was uitstekend. We vonden het wel jammer dat er 12 euro werd gerekend voor tweemaal warm water. Mijn vriendin had namelijk geen thee, maar warm water besteld omdat ze haar eigen thee heeft meegenomen. Thee was tussen de 5.70 en 6.00 en op onze rekening stond dus 2x6 euro. Dus de duurste thee werd op de rekening gezet terwijl ze alleen warm water heeft gekregen. Ze hebben hun excuses aangeboden, maar ze hebben geen nieuw bonnetje gemaakt. Dus de laatste gedeelte van onze ervaring vonden we stukken minder. Voor de rest was het eten en de service prima. We werden bediend door een hele lieve dame.

Nydia Victor op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Lekker gegeten in rustige omgeving "
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Zeker aan te raden

Een stel van middelbare leeftijd op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk eten"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Er ging af en toe wat mis met vis voor mijn partner die dat niet lust. Heerlijk eten!

Neeltje op 24 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie De Koepel

Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten

Gelegen in het 'Vreugd en Rust' park omgeven door groen en natuur ligt Brasserie de Koepel. Gevestigd in een twee eeuwen oud gebouw kun je ook binnen prachtig dineren. Bij Brasserie de Koepel serveren zij typische brasserie gerechten. Voor de gerechten gebruikt chef Leo (h)eerlijke seizoensproducten voor zijn heerlijke gerechten uit de Franse keuken. De gerechten worden begeleid door gevarieerde en betaalbare wijnen die je kunt vinden op de kaart. Al met al is het heerlijk genieten bij Brasserie de Koepel in een oase van rust met een intieme sfeer!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden