Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Restaurant Noordzee

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu

3-gangen Chef's Keuze diner € 37,-

Restaurant Week
3-gangen Chef's Keuze diner
€ 37,-

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Restaurant Noordzee is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef's Keuze diner bij restaurant Restaurant Noordzee voor maar € 37,-? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Restaurant Week
3-gangen Chef's Keuze lunch
€ 37,-

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant Restaurant Noordzee serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef's Keuze lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Restaurant Noordzee? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,-.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Restaurant Noordzee

Schrijf een review en deel je foto's

"Great location, food could be better"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Great location looking out over the North Sea. Food was a bit uninspired but service was friendly and helpful so overall a very pleasant experience.

Keith Muirhead op 15 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Katwijk aan Zee e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Noordzee

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Aan de schilderachtige kust van Katwijk aan Zee tref je Restaurant Noordzee in het karakteristieke hart van het vissersdorp. Een pareltje aan de kust met een dorps karakter aan één van de mooiste boulevards van Nederland, zo zou je het vissersdorp kunnen omschrijven. Met zicht op de duinen van de boulevard, het strand en de golven die slaan op het strand heb je vanuit Noordzee een perfect uitzicht. Wanneer het weer toelaat kun je hier ook perfect terrassen en genieten van lokale specialiteiten en de levendigheid aan de boulevard. Visspecialiteiten, daar weten ze in Katwijk wel raad mee! Behalve vis serveert Noordzee ook tal van vleesklassiekers en vegetarische gerechten. Wanneer kom jij genieten van culinaire gerechten aan het strand?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Katwijk aan Zee e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden