Restaurant Week is wegens groot succes verlengd t/m 30 april!

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Nederlands | | Menu

3-gangen Fletcher's Keuzemenu € 24,50

Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Nederlands | | Menu

3-gangen Fletcher's Keuzemenu € 24,50

Restaurant Week
3-gangen Fletcher's Keuzemenu
€ 24,50

Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant Fletcher Wellness-Hotel Leiden is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Fletcher's Keuzemenu bij restaurant Fletcher Wellness-Hotel Leiden voor maar € 24,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Schrijf een review en deel je foto's

"Gezellig avondje "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goed gegeten. Ook rekening gehouden met een persoon met lactose intolerantie. Leuk geholpen. Prachtige locatie.

Marc op 24 maart 2024
Geverifiëerd

"Teleurstellend"
4.3 Keuken 5 | Service 3 | Sfeer 5

De ober wees als veganistische opties gerechten aan waar roomboter, kaas en eieren in vermeld stonden. Tevens waren enkele gerechten niet beschikbaar. De porties zijn groot, maar vooral vet en worden saai gepresenteerd. Heeft niet het niveau dat de ambiance en uitstraling zou doen verwachten.

Leidse eetliefhebber op 06 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Keuken: Nederlands

In het levendige Leiden bevindt zich in het Fletcher Wellness-Hotel Leiden restaurant Twelve. Hier kun je genieten van voortreffelijke gerechten van de gevarieerde menukaart die mee wisselt met de seizoenen. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van sublieme verse ingrediënten uit de streek die uitstekend passen bij het seizoen. Geniet tijdens ontbijt, lunch of diner van het fenomenale uitzicht vanaf, zoals de naam het al zegt, de twaalfde verdieping. De fantastische bediening adviseert je met liefde een bijpassende wijn wat de de ervaring uniek en compleet maakt. Wil jij ook graag ontdekken hoe het is om op twaalf hoog te genieten van verrukkelijke gerechten en de ongedwongen sfeer bij restaurant Twelve?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 600 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden