Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau lunch
€ 64,50
Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?
Restaurant Het Oude Dykhuys serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 5-gangen Gault&Millau lunch.
Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Het Oude Dykhuys? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 64,50.
Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEER
Restaurant Week
5-gangen Gault&Millau diner
€ 64,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Het Oude Dykhuys is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 5-gangen Gault&Millau diner bij restaurant Het Oude Dykhuys voor maar € 64,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 255 mensen zeggen over Het Oude Dykhuys
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voortreffelijk wildmenu: kan het niet beter zeggen.
het geheel was voortreffelijk eten mooi opgediend en goed bereid en een heel speciaal dessert, bediening erg voorkomend en vriendelijk.
2e keer dat ik hier ben wezen eten, en wederom was het weer erg smaakvol, goede
bediening en aanbevelingen.
Tot de volgende keer.
Gr John
alles was prima in orde
Heerlijk gegeten, wijn zou meer naar de kwaliteit geprijsd mogen worden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lisserbroek e.o.
Over Het Oude Dykhuys
Keuken: Frans
Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek is een klassiek en sfeervol restaurant. Dit is de ideale plek om te ontspannen en genieten tijdens een heerlijke lunch of diner. Aan de prachtige bar van het restaurant kun je genieten van een aperitief.
De keuken is geheel Frans en maakt gebruikt van de beste ingrediënten, recepturen en technieken. Ze staan bekend om de combinatie van klassieke eenvoud en pure klasse. Van de Haarlemmermeerse Victoria-aardappelen worden hier heerlijke verse frieten gemaakt.
Bij het restaurant is een wijnkelder. Iedere avond wordt er een speciaal wijnarrangement samengesteld. Zo worden er de beste wijnen geserveerd bij jouw lunch of diner.