Knife fork icon red

Villa Beukenhof

€ 28,50

3-gangen Chef’s diner

Villa Beukenhof

7,6 (9)

3-gangen Chef’s diner € 28,50

Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef’s diner
€ 28,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Restaurant Villa Beukenhof serveert een fantastisch 3-gangen Chef’s diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Chef’s diner bij restaurant Villa Beukenhof voor maar € 28,50? Reserveer dan nu!

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Restaurant Week
3-gangen Chef’s lunch
€ 25,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen met de Restaurant Week?

Restaurant Villa Beukenhof serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Chef’s lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant Villa Beukenhof? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 25,50.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat zeggen mensen over Villa Beukenhof

7.6
(9 reviews)
Eten
7.6
Service
7.0
Sfeer
8.1
Schrijf een review

6.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 10

Eten was veel minder dan anders, zowel smaak, presentatie als keuze vd gerechten (bv 2 maal vlees, geen vis, vleestartaar als eerste gerecht en teveel erg romige mosterdsoep als tweede gang, spoom een soort mierzoete milkshake), eendenborst weinig smaak en zacht vetrandje, grote brokken rode kool. Amuse en dessert wel erg goed. Eerste deel van het menu bediening super, daarna een hele tijd niets en vergeten bij het hoofdgerecht ondanks meerdere keren erom vragen waardoor uiteindelijk geen tijd meer voor kopje thee; wijn te laat gebracht (en daardoor maar half op). Ben veel en veel beter gewend in dit restaurant. Hopelijk een eenmalige uitglijder.

Annemiek Kramer op 29 maart 2019

6.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 8

Eten was prima. Amuses niet lekker. Naar mate de avond vorderde, werd de bediening slechter.
25 min wachten op hoofdgerecht, ruim een half uur wachten op dessert.

Maurits Flapper op 18 februari 2019

"Kwaliteit bestaat toch!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer genoten van een diner in het kader van de Restaurantweek. Spannende entree (had nog nooit gehoord van Yuzu), mooi hoofdgerecht met kalfsvlees; en een toetje wat ook niet te versmaden was. Mooie begeleidende wijn. Bediening was uiterst vriendelijk; zeker geen machinaal gebeuren. Een klein minpuntje: de bediening van de waterkraan op het toilet behoeft wel een video-instructie!

Hoesain Ferchani op 07 oktober 2018

"Helaas niet wat we verwacht hadden"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

De hernieuwde kennismaking met de Beukenhof is ons niet meegevallen. Al bij binnenkomst was de reservering niet te vinden. We moesten zelf informeren naar de mogelijkheid van een 4e gang; hadden we dat trouwens maar niet gedaan, want voor 9,50 euro (!) kregen we een hapje ter grootte van een amuze. Bovendien geserveerd met een te warme rode wijn.
De soep was veel te zout, waardoor de wijn ook niet meer smaakte.
Hoofdgerecht en dessert met wijn smaakten goed.

Irene Faber op 06 oktober 2018

"Jammer dat opmerkingen bij reservering niet gelezen worden "
6.3 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 7

We hadden bij onze reserving voor restaurantweek opgegeven
" geen schaal- en schelpdieren" Het voorgerecht op de kaart bevatte zalm en gamba. Toen we de ober vertelden dat we dit niet eten en dat we dit van tevoren opgegeven hadden ging hij informeren. Geen probleem, de gambas werden er uit gehaald. Het antwoord op de vraag wat we er voor in de plaats kregen was " niks". Toen ik wat meer zalm suggereerde ging hij het vragen. Vervolgens kwam een andere ober met 2 voorgerechten met : gambas! Weer moeten zeggen dat dit niet de bedoeling was en toen kregen we eindelijk het goede voorgerecht met alleen zalm.Wat je opgeeft bij de reservering doet er dus niet toe want er wordt niets mee gedaan. Mensen met allergieën goed opletten dus! Het hoofdgerecht was lekker maar voor garnituur moet extra betaald worden, dat zit er standaard niet bij. Dus frites besteld. Waren halverwege het hoofdgerecht en moesten om de frites vragen die toen pas gebracht werden. Was zonder frites ook echt niet voldoende geweest. Jammer.

W.H. op 30 september 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oegstgeest e.o.

Terweeweg 2-4 2341 CR Oegstgeest

Over Villa Beukenhof

Ontdek hét verborgen plekje van de randstad!
Een mooiere plek voor privé en zakelijke ontmoetingen is haast niet denkbaar. Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof met restaurant-bar-lounge La Société biedt u nagenoeg alles.

Een gezellige bar voor een aperitief of after dinner drink, een warm restaurant met een vleugje Parijs, een zomerterras midden in de tuin, een eeuwenoude beuk, relaxte loungezitjes, heerlijke hotelkamers, zakelijke en feestruimtes, een cigar room... Ontdek en geniet.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oegstgeest e.o.

Partners

Small 2e5a6373c4
Small b485b2751b
Small 809f32af0d
Small 555c7799b8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden