Restaurant Week
4-gangen Chef's diner
€ 49,50
Tijdens de Diningcity Restaurant Week bieden restaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!
Restaurant Visrestaurant Crabbetje Leiden is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende restaurants.
Wil jij lekker genieten van het 4-gangen Chef's diner bij restaurant Visrestaurant Crabbetje Leiden voor maar € 49,50? Reserveer dan nu!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
RESERVEER RESERVEERWat 173 mensen zeggen over Visrestaurant Crabbetje Leiden
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Excellent food, reasonable prices, well located close to station.
We hebben ontzettend genoten van het culinaire 4-gangen vismenu. Onze gastheer en zijn broer weten op professionele en openhartige wijze je op je gemak te voelen en uitleg te geven over hun wijze van een restaurant bestieren. Voor herhaling vatbaar.
Het eten was super !!!
Gezellige locatie.
Prima bediening.
Alles was naar wens.
Uitstekend restaurant, zeer professionele, vriendelijke bediening.
Goede tijd tussen de gerechten.
Erg goede kwaliteit van de producten.
Kortom gezellige avond gehad in een sfeervol restaurant.
De ronde tafel voor 4 personen was ook erg prettig.
Wij komen hier zeker nog eens terug.
Het eten was lekker, sfeer was fijn. Gastheer was uiterst vriendelijk. Het enige wat tegenviel was dat we niet zelf mochten kiezen van de menu.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over Visrestaurant Crabbetje Leiden
Keuken: Vis en zeevruchten
Oesters staan bekend om hun parels, en om hun fantastische smaak. Leiden heeft met visrestaurant Crabbetje zo’n oester in huis: een verborgen pareltje waar de smaak van de zee centraal staat. De specialiteit van visrestaurant Crabbetje, “Chefs menu”, met dagverse vis op verschillende manieren bereid, staat garant voor een waar visavondje uit!
Chefkok Theo en gastheer Rene Guijt heten u welkom in ons restaurant.